Home » Like it: Colecția de vară Artistry Pacific Lights de la Amway

Like it: Colecția de vară Artistry Pacific Lights de la Amway

M-am bucurat să aflu aceste noutăți de la Amway și asta pentru că am apreciat mereu linia lor de make-up, Artistry. Am avut de-a lungul timpului colecții de machiaj Artistry Amway și mi-au plăcut mult, am descoperit, astfel, produse foarte bune și atent realizate, în ambalaje high-end, de calitate, produse de machiaj care oferă rezultate excelente. Probabil că singura lor problemă se află în sfera awareness pentru că nu sunt suficient de cunoscute publicului larg, dar o chestiune ușor de rezolvat atunci când ai de-a face cu niște produse atât de drăguțe.

Sezonul acesta vine cu o nouă colectie, de această dată din gama de lux ARTISTRY Signature Color, Pacific Lights cuprinzând farduri de ochi, pudră de față și luciu de buze, combinații de culori perfecte pentru zilele de vară, care arată senzațional pe o piele bronzată.

Despre colecția Artistry Pacific Lights am aflat că este inspirată din magia plajelor din California, într-o combinație de culori estivale vibrante, în nuanțe luminoase, ce permit realizarea unui look final extravagant, de vacanță.

Paleta fard de ochi PACIFIC LIGHTS ARTISTRY SIGNATURE COLOR  

Noua paletă de farduri de ochi este compusă din patru nuanțe selectate din culorile răsăritului de soare – mov, turcoaz închis, gri, bej cu accente piersicii- perfecte pentru un machiaj elegant, de vară.

Fardul are o formula fină, cremoasă cu rezistență îndelungată, culorile își păstrează intensitatea, indiferent de vreme sau de momentul zilei.

Paleta fard de ochi Amway Pacific Lights_174,47 lei

** Fardurile pot fi folosite și de purtătoarele de lentile de contact, deoarece nu conțin parfum și sunt testate alergologic, fiind adecvate pentru a fi utilizate pe toate tipurile de ten, inclusiv pe tenul sensibil.

Preț: 174,47 lei

Pudra de față PACIFIC LIGHTS ARTISTRY SIGNATURE COLOR 

Pudra de față ArtistryTM 3D din colecția Pacific Lights ofera strălucirea de care tenul tău are nevoie in zilele de vară.

Pudra cuprinde cinci nuanțe estivale, o combinație luminoasă, luxoasă, de bronz, roz și tonuri de auriu, ce pot fi utilizate individual sau împreună.

Pudra de fata Amway Pacific Lights_121,08 lei

Aceasta poate fi aplicată atât pe timpul zilei, cât și la ieșirile de seară, pe față, decolteu sau chiar ca fard de ochi, pentru un machiaj foarte lejer.

Preț: 121,08 lei

Luciu de buze PACIFIC LIGHTS ARTISTRYTM LIGHT UP   

In această colecție au fost lansate 5 luciuri de buze Artistry Light Up în culori vibrante, in tendinte.

Ai să descoperi nuanța Tropical, de un albastru delicat,  perfectă pentru zilele de relaxare pe plajă, iar luciurile de buze vesele, în culorile Cherry sau Pink Grapefruit, sunt excelente pentru o ieșire seara în oraș. Pentru buze în culori intense alege culori incitante precum Citrus sau Wild Berry.

Luciurile de buze Amway Pacific Lights Artistry Light Up

Trebuie să recunosc că mi-a plăcut acest detaliu legat de designul ambalajelor in care vin aceste gloss-uri: includ un accesoriu de iluminat și oglindă, ce permit retușarea machiajului indiferent de locul unde te afli.

Preț: 93,05 lei

Voi ați încercat produsele de machiaj Amway Artistry? V-au plăcut?

PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

  1. Karina
    May 18, 2016 / 19:33

    Aici ai dreptate. E un brand Bun care nu e cunoscut. Din păcate. Nu e foarte ieftin dar merita sa ai o trusa de fard de obraz, de exemplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?