Home » 9 beneficii ale consumului de apă caldă cu lămâie

9 beneficii ale consumului de apă caldă cu lămâie

CuAcum mai bine de 5 ani am cumpărat o carte despre dieta cu suc de lămâie (editată de Curtea Veche) și atunci am aflat mai pe îndelete despre câte beneficii ai pentru sănătate numai consumând apă caldă cu lămâie în fiecare dimineață pe stomacul gol. Un lucru atât de simplu despre care s-a scris mult dar pe care cred ca nu atât de mulți îl și pun în practică. Nici eu nu am fost consecventă în a urma sfatul acesta prețios, dar mă aflu în punctul în care nu văd nici un motiv pentru care să nu reiau acest obicei dătător de energie, sănătate și piele frumoasă.

lamaie1

🍋So, dimineața la prima oră, înainte să puneți de cafea, vă încălziți o cană (300ml) de apă în care adăugați sucul de la o 1/2 până la 1 lămâie🍋. Fără zahăr sau alt îndulcitor, dar dacă nu vă puteți abține e în regulă să puneți 1 linguriță de sirop de arțar sau agave (bio) și un baton de scorțișoară, dacă vă place. Mai poti adăuga coajă de lămâie și niște ghimbir ras.

lamaie2

Iată 9 motive pentru care ar trebui să începi chiar de mâine dimineață să bei această minunată limonadă🍋🍋🍋:

1. Te ajută să pierzi în greutate

2. Îți curață și detoxifiază organismul

3. Îți hidratează sistemul limfatic

4. Curață pielea

5. Îți întărește sistemul imunitar

6. Îți împrospătează respirația (nu înlocuiește periatul dinților, dar poți, în plus, sa îți clătești gura cu apă caldă cu lămâie înainte cu o jumate de oră de periaj)

7. Energizează și îmbunătățește starea de spirit.

8. Ajută la echilibrarea nivelului de pH în organism.

9. Ajută organismul în procesul de vindecare

Dacă vreți să slăbiți de mare ajutor este să introduceți în dietă consumul a până la 6-8 pahare de apă pe zi (filtrată, nu de la robinet) cu suc de lămâie.

UrbanDiva XO

(foto via pinterest)

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

2 Comments

  1. Kati
    July 4, 2015 / 16:39

    Am mai citit despre aceast obicei, căci e mai mult decât o cura.sunt oameni care spun ca fac asta zi de zi de ani de zile.as vrea sa încerc și eu.multumim de sfaturi!

  2. Cristina
    September 22, 2015 / 09:12

    Nu stiu daca are toate efectele enumerate, cert este ca eu fac asta de cateva luni bune si ma energizeaza dimineata. Speram sa scad si in greutate, dar recunosc nu sunt prea dedicata cauzei si poate de-aici mi se trage 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?