Home » 5 conturi de Instagram to @follow

5 conturi de Instagram to @follow

Inspirată de peisajul verde și răcoros în care ne încheiem săptămâna, am ales pentru acest ultim weekend din iunie 5 conturi de Instagram care nu sunt despre viața agitată din oraș.

Descoperiți mai jos ce vreau să spun:

Știați că  National Geographic are un cont teribil de mișto de călătorii? Cele mai frumoase destinații și peisaje oferite de cei mai buni fotografi ai @National Geographic Travel, oameni ce călătoresc pretutindeni pe planetă.

instafav1

 

Eu sunt fascinată de decorațiunile interioare, aş modifica felul cum arată casa măcar de două ori pe an, iar când nimeresc prin magazinele de decorațiuni petrec ceva vreme cotrobăind printre rafturile cu bunătățuri. Cum nu sunt puțini oameni pe lume care să nu își dorească să facă schimbări prin apartamente și casele proprii, nici conturile de Instagram pe tema asta nu sunt puține. Eu am găsit destul de plin de idei și inspirație pe cel de la @Apartment Therapy

instafav2

 

Contul de Instagram atașat unui proiect de viață sănătoasă și vegetariană inițiat de o familie de suedezi, @The Green Kitchen Stories este o adevărată oază de inspirație și merită urmărit. Plin de culoare, de viață și de veselie este unul dintre acele conturi care te imbie la o viață tihnită.

instafav3

Se pare că orice pe lumea asta se poate “croşeta” și acasă. Trendul DIY (do it yourself) e o chestie care m-a cuprins și pe mine și nu de puține ori am căutat ore în şir siteuri care să mă îndrume și ajute să realizez vreun tricou chic, vreo brățară împletită sau să îmi accesorizez câte o geantă. Cine nu a auzit de contul @P.S I made this înseamnă că nu s-a îndeletnicit serios cu handmade-ul. (În final, apetitul meu pentru handmade a adus la lumină o colecție de bijuterii pe care le puteți vedea și comanda aici.)

instafav4

 

Dacă ai un câine care nu are deja contul lui de Instagram, poți să îl faci cunoscut pe internet pe contul @Dogs of Instagram. Trimiți o poză la adresa lor de email și se rezolvă. Atenție: atâtea pufoşenii la un loc mai rar găsești☺🐶. Poate doar pe conturile despre pisici…dar despre acelea vorbim săptămâna viitoare. Până atunci aștept să îmi dați și voi câteva conturi preferate pe care să le trec și eu în lista @follow.

instafav5

 

Urmăriți și propunerile din săptămânile trecute și descoperiți alte 10 conturi de Instagram – aici și aici –  pe care nu aveți voie😆 să le ratați. Au doze bune de amuzament și imaginație.

UrbanDiva.ro XO

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?