Home » Săptămâna Britanică cu preparate englezesti la Lidl

Săptămâna Britanică cu preparate englezesti la Lidl

Keep Calm and Săptămâna Britanică la Lidl!:)

De azi poti incerca la Lidl preparatele cu specific englezesc ce sosesc în Săptămâna Britanică. Încearcă şi tu un meniu englezesc dar de data aceasta fara fish and chips.:D Alege, in schimb, bunataturi pentru ceaiul de la ora 5 si pranzuri delicioase cu niscai carne de curcan si cidru de mere.

Pentru micul-dejun în stil englezesc, prepară câteva felii de pâine toast peste care poţi adăuga gemul de lămâie (4.99 lei) sau siropul de coacăze (9.77 lei).

Gem de lamaie

Nu ar putea lipsi tradiţionala carne de curcan. Invită-ţi prietenii la masă şi impresionează-i pregătindu-le curcanul întreg (12.99 lei/kg) de la Lidl.

Cartofi condimentati precopti

Garniseşte felul principal cu nişte cartofi condimentaţi (precopţi, 5.88 lei) peste care poți presăra brânză rasă (4.49 lei), iar la final, nu uita de berea neagră Guinness (4.99 lei) care se potriveşte de minune acestui preparat. Un deliciu culinar căruia nimeni nu-i va putea rezista!

Sirop de coacaze

Săptămâna Britanică îţi aduce la Lidl o selecţie de brânzeturi delicioase pe care le poţi încerca la micul-dejun sau la gustarea de după-amiază. Alege şi tu brânza Cheddar maturată (11.77 lei), brânza Cheddar în diverse sortimente (10.99 lei) sau brânza englezească (9.77 lei).

Branza Cheddar maturata

Fudge - caramele in stil englezesc Fursecuri scotiene cu unt Iaurt in stil englezesc Selectie de caramele in borcan

Dacă ţi-e poftă de o gustare dulce, Lidl îţi propune fursecurile scoţiene cu unt (5.88 lei), caramelele englezeşti (7.66 lei), o selecţie de caramele în borcan (19.77 lei) sau iaurtul în stil englezesc (diverse sortimente, 2.44 lei). Pentru o mică gustare sărată, cu siguranţă trebuie să încerci chips- urile coapte (5.77 lei), împreună cu cidrul din mere/pere (5.99 lei) care îţi va răcori după-amiezele.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?