Home » 5 Instagram: conturi cool din aceasta săptămână

5 Instagram: conturi cool din aceasta săptămână

Am început săptămâna trecută o incursiune (sometimes time consuming, sometimes terapy) prin conturile de Instagram. Așa m-am decis să vă povestesc și vouă despre 5 conturi de Instagram care nu sunt doar cool ci și surse de inspirație sau amuzament. Ia să vedem ce găsiți  săptămâna aceasta în top 5:

Fotograful Brandon Stanton realizează cu succes, de ceva vreme, proiectul Humans of New York. Nu sunt doar fotografii luate random pe străzile New York-ului, în spatele lor sunt și povești, multe despre cum să reușești să răzbați, despre diversitate și cum să te lași inspirat de viețile  altora.

instacool1

It’s all about Game of Thrones lately!! Să nu vă lăsați păcăliți de personajul odios “Queen Cersei Lannister”, Lena Headey este o tipă foarte cool. Follow her Instagram!

instacool4

Mâncarea și  arta fotografica. Iată un cont cool de Instagram, WrightKitchen, despre culori vibrante, mâncare și cât de frumos pot să arate dacă sunt expuse cu imaginație. Si despre cum îți lasă gura apă..

instacool2

 

Peisaje demne de documentarele National Geographic, asta veți găsi pe contul USInterior. Arii protejate și parcuri naționale din America sunt imortalizate în imagini de o frumusețe ce îti taie respirația și te lasă cu dorul de ducă. (Chiar așa, știți vreun cont de Instagram dedicat frumuseților României? Link-ul aici, vă rog!)

instacool3

 

Ariciul acestaBiddy, a călătorit în cei 5 ani ai vieții sale cât, probabil, nu voi călători eu în următorii 5. Este despre un arici destul de fotogenic pe care stăpânii l-au plimbat teleleu prin toate locurile la care mintea lui de arici nici nu visa. (Călătoria lui s-a încheiat, din păcate, dar povestea e tare drăguță..)

instacool5

 

– Tu ce conturi urmărești și vrei să ne spui și nouă despre ele?

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?