Home » Chic şi accesibil: Colecția C&A pentru toamnă-iarnă 2015

Chic şi accesibil: Colecția C&A pentru toamnă-iarnă 2015

Îmi plac hainele comode, accesibile și am convingerea că dacă știi să le combini și să le pui în valoare poți arăta super chic fără să golești contul bancar. Un exemplu despre ce poți face cu o colecție de haine mișto, purtabile, pentru oameni obișnuiți, la prețuri super ok este cea de la brandul olandez C&A. Pentru vara aceasta mi-am cumpărat de la ei câteva cămăși drăguțe, ușor de asortat și purtat, o investiție deșteaptă, aș spune eu.

Acum ceva zile C&A a lansat și colecția de toamnă-iarnă 2015 și din ea am selectat și pentru voi câteva ținute smart-chic pe care le găsiți în magazine începând cu luna august.

Din noua colecție am trei obiecte preferate❤ pe care le voi pune pe lista de achiziții pentru toamnă: paltonul gri cu cordon în talie, ghetele oxford negre și pălăria fedora.

Long_line_wool-mix_coat_1804_5580929d99a

Patent-chelsea-b

Felt_fedora_with_contast_buckle_trim_1849_558096a4eff

Denimul (THE DENIM) şi tendinţele internaţionale (THE STYLE) stau la baza noii colecții

Colecţia THE DENIM pentru femei va avea 2 tipuri de fitting, în care clienta C&A va putea alege dintre diferite croieli în ceea ce priveşte forma jeanşilor pe picior sau talie, dintr-o gamă variată de materiale sustenabile sau diverse detalii de finisaj. Indiferent de măsura pe care o poartă, de constituția fizica, va putea găsi o pereche de jeansi în care sa se simtă comod și sa îi placă cum arată.

C&A WOMEN AW15 (6)

Inspirată de tendințele cheie ale sezonului este și colecția THE STYLE lansată pe teme stilistice precum:

  • “Difference shades of grey” – cu puternice accente pe trendul conform căruia griul este noul negru;
  • “Cosy wraps” – care aduce în prim plan eşarfele supradimensionate, şalurile tricotate şi poncho-urile
  • “Cocooning” (începând cu luna octombrie) care evidenţiază tehnicile de layering, coat-urile statement şi piesele atemporale precum blănurile ecologice, hainele din lână sau accesoriile lady-like.
C&A WOMEN AW15 (2)

Fusta 89.90 lei, Haina cu blana ecologica 199 lei

C&A WOMEN AW15 (3)

Haina 199 lei, Pantaloni 89.90 lei, Palarie 89.90 lei

C&A WOMEN AW15 (1)

Palton 349 lei, Geanta 99.90 lei

C&A THE DENIM AW15 (17)

Colecţiile au fost gândite în aşa fel încât să răspundă necesităţilor femeii moderne, aceasta putând să găsească odată articole vestimentare potrivite oricărui tip de personalitate, stil vestimentar sau fiecărei mărimi.

C&A WOMEN AW15 (5)

Palaria 89.90 lei, Geanta 89.90 lei, Fular 69.90 lei

C&A THE DENIM AW15 (9)

Când ai o mărime mai mare la haine sau ești însărcinată, sa găsești haine pe măsură, mişto, comode și accesibile este o treabă nu tocmai la îndemână..La C&A le bifezi pe toate

C&A THE DENIM AW15 (6)

În ceea ce priveşte colecţia pentru bărbați, în această Toamnă/Iarnă C&A propune o colecţie care mixează cu success stilul clasic cu elemente sportive.

C&A MEN AW15 (5)

Pentru colecţia sub-brandului CLOCKHOUSE (departamentul de tineret al C&A) focusul a fost pe adaptarea trendurilor de sezon, crearea de articole vestimentare de calitate la un preţ foarte accesibil. Asfel că, începând cu luna Septembrie, în departamantele CLOCKHOUSE by C&A se vor putea găsi piese inspirate din anii 70 (pantaloni cu talie inalta, imprimeuri florale şi paisley), articole retro sport dar şi elemente cheie ale anilor 90 (topuri si pulovere scurte, jeansi skinny si trench-coat-uri din materiale fluide) .

CLOCKHOUSE AW15 (8)

Vesta blana ecologica 149 lei, Jeans 149 lei

CLOCKHOUSE AW15 (7)

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?