Home » Cadouri de Craciun: arome delicioase de la Yves Rocher

Cadouri de Craciun: arome delicioase de la Yves Rocher

Ai văzut ediția limitată de cadouri de Crăciun de la Yves Rocher? Ei bine, au pus în ele arome delicioase de fructe de pădure, portocală, cacao și pere și caramel. Nu cred ca le voi rezista anul ăsta și voi pune sub brad câteva, vreo  doua, trei și pentru mine.:) Am să aleg gelurile de duș sidefate, în perioada această se poată orice strălucește și e festiv (neapărat simultan:)). Apoi, voi cumpăra setul acela cu pere și caramel, sună tentant și nu cred ca am avut până acum ceva similar ca arome.

Sa-ti detaliez cu ce ne imbie Yves Rocher și la ce prețuri, cadouri care sigur vor face plăcere și nici nu iți vor ruina contul bancar:

rocher_yves_craciun1

Colecțiile cu fructe de pădure sau fructe roșii, absolut irezistibile, care cuprind geluri de duș gomate în editie limitată (pret 21 lei), geluri de duș parfumate sau sidefate (pret 13,9), creme de mâini și si săpunuri gel (pret 13,9 lei).

Colecția pere-caramel e una gurmanda, delicioasă și nu se rezumă doar la articole pentru îngrijirea corpului. Pe lângă gelul de dus și laptele de corp (Flacon 750 ml – 42 Lei /Flacon 400 ml – 25 Lei Flacon 50 ml – 9 L), poți să sa oferi în pachetul cadou și una dintre lumânările parfumate (29 Lei), apa de toaletă sau cuburile efervescente pentru baie. Atât mai pot să adaug: Yumy!:)

yvesrocher_pere

 

Dintre surprizele pe care Yves Rocher le-a pregătit pentru Craciun poti alege casetele speciale. Eu m-am oprit la colecția QUELQUES NOTES D’AMOUR, cu note delicate de trandafir Damascena, care contine apă de parfum în două cantități (una dintre sticluțe o poți ascunde în geantă și iți poți improspăta parfumul pe tot parcursul zilei),  la un preț excelent – 129 Lei.

parfum_yves

Așadar:

– Vei cumpăra pentru cei dragi ceva dintre kiturile acestea de Craciun – și pentru tine, nu ezita, nu te judecăm!:)

– Care dintre produsele ediție limitată de Crăciun sunt preferatele tale?

 

 

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?