Home » Fashionista: Noul model Ray-Ban 2016: CLUBROUND

Fashionista: Noul model Ray-Ban 2016: CLUBROUND

Modelul de ochelari de soare Aviator lansat în 1937 de Ray-Ban a devenit un model clasic. Am râvnit ceva vreme și eu la o astfel de pereche de ochelari, acum dețin două 🙂 și, la o privire scurtă peste conturile de rețele sociale, cred că mai toate fashionistele au în portofoliul de accesorii  măcar o pereche de Ray-Ban Aviator. Daca vorbim de modele clasice de ochelari, următorul pe wishlist-ul meu este modelul Wayfarer, lansat prin anii ’50 și purtat de celebrul James Dean in filmul Rebel fără cauză, model care, in opinia mea, se potrivește oricărei fizionomii și forme a feței.

RayBanWayfarer

modelul Wayfarer

aviatorray

modelul Aviator

 

Anul acesta, Ray-Ban lansează Clubround, cu un design unic care poate defini un nou model iconic pentru Ray-Ban. Arată super cool, iar fotografia cu Jessica Alba surprinsă purtând o astfel de pereche e dovada că modelul acesta de ochelari este foarte mișto.

rayben10

Noul model este disponibil atât în varianta de ochelari de soare, cât și rame pentru ochelarii de vedere. Modelul este deja apreciat la Hollywood, actrița Jessica Alba fiind recent vazută purtând o pereche de ochelari de soare din noua colecție. Noul model Ray-Ban Clubround va fi disponibil și în România începând de luna viitoare in magazinele de specialitate.

rayben11

rayben9 rayben8

rayben6 rayben7 rayben5 rayben4 rayben3 rayben2 rayben1

Jessica Alba shopping in Beverly Hills.

Jessica Alba shopping in Beverly Hills. Splash News and Pictures

Care este preferata ta?

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?