Home » De luat acasă: Noul Napolact BIO

De luat acasă: Noul Napolact BIO

Laptele și brânza  Napolact nu îmi lipsesc niciodată din frigider, sunt bune. De exemplu, brânza e printre cele mai gustoase de pe piață, o aleg mereu pentru salatele cu roșii si castraveți sau lângă o mămăligă aburindă cu ceva smântână și un ou la tigaie. Delicios! Vestea că au lansat și o gamă Napolact BIO m-a bucurat, de când avem în familie și un copil, produsele Bio sunt la mare căutare. Dacă le gasim acum și la Napolact asta e și mai grozav!

Lapte, iaurt, sana sau chefir, produsele din noua gamă Napolact BIO provin din lapte ecologic pur din inima Ardealului, un lapte care își păstrează toate calitățile dăruite de natură.

În special în contextul în care organismul nostru este supus zilnic unui ritm de viață agitat, trebuie să acordăm o mai mare importanță alegerilor alimentare, avem nevoie de certitudinea unor produse sănătoase.

Cele 14 ferme ecologice din Ardeal de la care se face recoltarea laptelui Napolact sunt amplasate în  zone ferite de orice sursă de poluare respectând normele legslației în vigoare, astfel încât aerul, apa, solul să fie nealterate. Certificările obținute atestă faptul că laptele ecologic provine de la animale crescute în condiții naturale, hrănite și ele la rândul lor cu mâncare bio. Nici vorbă de aditivi, antibiotice sau alte substanțe chimice.

“Napolact este un brand care descrie cel mai bine valorile și stilul de viață din Ardeal, iar preocuparea noastră constantă este să creăm produse care răspund nevoilor consumatorului contemporan. Interesul în creștere al românilor pentru produsele ecologice și preocuparea Napolact pentru inovație au stat la baza extinderii portofoliului cu o gamă de produse BIO”, a declarat Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

4 Comments

 1. Mom
  June 13, 2015 / 19:51

  chiar e bun. am luat si noi

 2. Mihai
  June 17, 2015 / 11:37

  Vad ca e la moda acum sa manaci bio. Ma intreb oare ce pret are laptele Bio.

  • urbandiva
   Author
   June 17, 2015 / 19:52

   La Mega e pana în 6-7 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?