Home » Tratamentul Apivita Propoline împotriva căderii părului

Tratamentul Apivita Propoline împotriva căderii părului

După ce am născut, la o bună bucată de vreme, a început îmi cadă părul. Mult, foarte mult par mi-a căzut vreme de ceva luni, încât ajunsesem îngrijorez, deşi citisem cu mult timp înainte acesta este un lucru obişnuit după o sarcină. Am căutat atunci ceva soluţii (despre care am  povestesc cu altă ocazie) dar abia acum am primit acest mesaj: “Nu lăsa părul cadă!”, mesaj care vine tocmai de la unul dintre brandurile mele preferate: Apivita. Dacă aflam de el acum ceva vreme m-ar fi scutit de ceva bătăi de…cap fără păr :)), dar cum încă aflu într-un amplu proces de regenerare capilară am încep acest tratament cu gama APIVITA PROPOLINE. Am să revin cu un review complet, dar până atunci vreau să descoperiți impreuna cu mine cât mai multe despre Apivita Propoline, tratamentul împotriva căderii părului.

Pentru rezultate eficiente împotriva acestei probleme, APIVITA propune tratamentul complet PROPOLINE, cu produse specializate si, format dintr-un șampon tonifiant și o loţiune spray împotriva căderii părului, atât pentru bărbaţi, cât și pentru femei.

Asa cum stii deja despre produsele Apivita, si gama Apivita Propoline conţine pana la 99% ingredinete naturale si proteine din plante ce stimulează creșterea părului și întărește structura firelor, oferind si hidratare și hrănire. Îmbogăţit cu propolis, uleiuri esenţiale, cimbru și arbore de ceai, produsele controlează secreţia de sebum și nu îngrașă scalpul.

Pentru femei :

  • Șampon tonifiant – bogat în ingrediente active precum lupinul, dafinul și ginsengul, samponul întărește și hrănește firul subțire, părul devenind rezistent și revitalizat.
  • Tratament loțiune-spray anti-cădere păr– conține proteine din lupin, vitamine și dafin, hrănește și  întărește firul subțire, crește densitatea părului și calmează iritațiile scalpului, lăsând părul tonifiat și rezistent.

apivita hair loss 4

Pentru bărbați :

  • Șampon tonifiant– conținutul de lupin, rozmarin și ginseng revitalizează foliculii de  păr, hrănește și întărește rădăcina firului subțire, iar cimbrul, propolisul, chinina și  extrasul de arbore de ceai controlează excesul de sebum și curăță în profunzime, fără să irite scalpul.
  • Tratament loțiune-spray împotriva căderii părului– conține proteine din lupin, rozmarin și ginseng, oferă protecție anti-oxidantă, prevenind îmbătrânirea foliculului pilos, iar uleiurile esențiale de propolis, cimbru și arbore de ceai reduc sebumul de la nivelul scalpului, lăsând părul tonifiat și rezistent.

apivita hair loss 2

Gama APIVITA PROPOLINE este disponibilă în farmaciile Sensiblu. Preturi recomandate :

APIVITA PROPOLINE TRATAMENT ANTI-CADERE PAR PENTRU FEMEI*150ML  (128.99 lei)

APIVITA PROPOLINE SAMPON TONIFIANT PENTRU FEMEI*250ML  (51.99 lei)

APIVITA PROPOLINE TRATAMENT ANTI-CADERE PAR PENTRU BARBATI*150ML  (128.99 lei)

APIVITA PROPOLINE SAMPON TONIFIANT PENTRU BARBATI*250ML (51.99 lei)

Pentru mai multe întrebări și informații despre APIVITA, accesează: www.facebook.com/Apivita.Ro sau www.apivita.com

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?