Home » Love it: Colectia Givenchy Vinyl Toamna-Iarna 2015

Love it: Colectia Givenchy Vinyl Toamna-Iarna 2015

Imi plac lansarile de colectii de cosmetice ale marilor case de moda, au mereu in spate o poveste si o idee, se vede atentia pentru detalii si arata, de cele mai multe ori, minunat. Toamna avem lansari noi si dintre noutatile sezonului as vreau sa va prezint colectia Givenchy. Vinilul este un material multi-fațetat ce a inspirat in acest sezon tema colectiei de cosmetice Givenchy.

Pentru Nicolas Degennes, COLECȚIA VINYL este strălucirea care lipsește din sezonul rece in culori simple extrase din ingrediente naturale readuse la viață prin luciu. VINYL este o colecție “Haute Couture” în căutarea excelenței, creată pentru a înfrumuseța femeia în timp ce îi păstrează identitatea.

givenchy_vinyl

“Este măestria luciului care dă viață unei picturi. VINYL este o descoperire lentă și hotărâtă în căutarea sinelui. Este exercițiul scrierii în tuș pe care trebuie să îl exersezi  pentru a te întelege pe sine, iscusința în mânuire și jocul intensității. Este răspunsul unei lumi care se mișcă rapid, uneori prea rapid”. NICOLAS DEGENNES

PALETA METALLIC REFLECTION – 4 FARDURI DE OCHI METALICE ȘI SCLIPITOARE

Noua formulă Metal Aquarelle (Acuarelă metalizată) conține particule perlate de pudră de aluminiu, învelite într-un strat subtire de siliciu ce sporește rezistența și oferă o acoperire excepțională.Având o bază metalizată extraordinară, reflect lumină asemenea unei oglinzi și intensifica culoarea.

Paleta este compusă din 3 nuanțe Metal Aquarelle (acuarelă metalizată) și un fard mat brun care creează o bază contrastantă, o perspectivă care oferă strălucire și definire.

givenchy1

 

MISTER INTENSE BLACK MASCARA TOP COAT

Cu o intensitate impenetrabilă, această mascara pentru gene este  rezultatul unei formule avansate și inovatoare. Formula apoasă este derivată dintr-o baza de polimeri de intensificare față de restul produselor care sunt compuse dintr-o emulsie de ceară incoloră care este colorată ulterior.

Peria unica, moale și catifelată permite aplicarea mascarei  cu ochii deschiși de la baza genelor și facilitează retușurile de peste zi, iar aplicatorul în unghi accentuează curbarea.

LINER VINYL EYELINER PERIE – LUCIU INTENS

Un lac fluid și intens care definește genele cu vinil și strălucire sofisticată.

Textura unică poate fi aplicată și construită ușor folosind  pensula subțire pentru a o linie negru intens și extra strălucitoare.

givenchy4

BLUSH MÉMOIRE DE FORME

În 2014 a fost creată o nouă textură: un gel nelipicios care îmbrățișează pielea și o împrospătează.

Datorită procentului ridicat de apă, 72%, este ușor de aplicat și se topește natural în contact cu pielea. Această ediție nouă oferă obrajilor o culoare roz delicat și  un parfum lejer floral.

GLOSS RÉVÉLATEUR INTENSE

Gama produselor de înfrumusețare atât de prețuită de Nicolas Degennes, se îmbogățește cu o generație noua de gloss-uri pentru buze cu pigmenți activi ce reacționează cu pH-ul pielii.

Îmbogățit cu pigmenți de culoare roșie, GLOSS RÉVÉLATEUR INTENSE este dens și intens la aplicare. Reacționează cu nuanța pielii și oferă o culoare lucioasă personalizată în timp ce  menține senzația de confort absolut.

givenchy_vinyl24 givenchy_vinyl23

LE ROUGE GIVENCHY LE VERNIS GIVENCHY

Colecția este completată de două rujuri și o ojă în culori intense de roșu.

LE ROUGE GIVENCHY ROUGE ACAJOU No. 318

LE ROUGE GIVENCHY ROUGE INTENSE No. 319

LE VERNIS GIVENCHY ROUGE ACAJOU No. 28

Noua colectie de make-up Givenchy Vinyl Collection este disponibila exclusiv in magazinele Sephora incepand din luna septembrie.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?