Home » Testat&plăcut: Studio Fistic

Testat&plăcut: Studio Fistic

Anul acesta nu a fost cel mai bun an al părului meu.;)) Adică a avut parte de ceva acțiune, ba a căzut monstruos de mult ca urmare a faptului că am născut și, pentru că nu a picat mai nimic în perioada sarcinii, acum și-a luat revanșa, ba s-a refăcut sub forma unor mari smocuri în frunte și la tâmple. Anyway, după toate acestea l-am mai și tăiat deja o dată anul acesta, și am constatat că se îngrașă mai repede decât aș vrea, adică după 2 zile de la ultima spălare. Acestea fiind spuse, am hotărât să îi ofer și lui o zi de plăceri nebănuite, care să includă un tuns, un coafat și un tratament. Zis și făcut și locul in care am hotărât să fac asta a fost la Studio Fistic.

salonfistic15

salonfistic5

După ce am călcat pragul acestui salon mi-am dat seama câte astfel de locuri mișto sunt prin București de care nu apuci să afli dar care ar da clasă oricărui salon bine promovat. Ei bine, Studio Fistic din Drumul Taberei este un loc fooarte chic, mereu aranjat în ton cu sezonul, plin de flori, cu produse dintre cele mai bune și cu un calendar plin de evenimente pentru clientele lor. Imaginați-vă că toate astea le-am aflat în primele 5 minute și ce e mai bun abia urmează.

salonfistic12

Am început cu un tratament pentru păr care a inclus întâi spălatul și masatul scalpului și apoi aplicarea unei măști de la Wella Profesional SP. A urmat un pas, zic eu esențial pentru cum se prezintă părul meu acum, Spa-ul pentru păr care ajută cuticula să se deschidă, astfel încât părul să nu se deterioreze, dar să permită patrunderea in profunzime a ingredientelor active reparatoare, și să dea părului strălucire și finețe.

salon_f

Mari este cea care a făcut ca părul meu sa arate atât de bine!

M-am şi tuns cu această ocazie, și când vine vorba de asta mereu caut o mână dibace de coafeză care să se ocupe de părul meu. Pentru mine e esențial acest lucru pentru că timpul și stilul de viață nu îmi permit să mă coafez singură cu placa sau ondulatorul atât de des pe cât aș vrea, deci am pretenția ca după ce îmi spăl părul, îl usuc și coafez cu un foehn și un pieptăn să arate cât mai bine cele 2-3 zile până o iau de la capăt. Ei bine, am primit exact ce căutam: cea mai bună tunsoare din ultima vreme, părul arată impecabil și doar cu un uscat rapid după baie. Vă spun fără să exagerez că sunt super, super mulțumită de rezultate.

Dar marea surpriză abia după aceea a venit, la câteva zile, pentru că nu bănuiam că tot acel tratament va avea efecte pe termen lung asupra părului meu. Din contră, e moale, se descurcă imediat, se coafează repede și are strălucire și suplețe. Really, de multă vreme nu am mai avut un păr așa bine întreținut. Și să nu uit, la Studio Fistic am primit un masaj pe lungimea firului de păr și cu uleiul de la Londa – Velvet Oil, a fost cumva ultima tușă a maestrului.:)

salonfistic salonfistic1 salonfistic2

Dragele mele, am plecat foarte încântată de la acest mic și cochet salon, doamnele de acolo sunt drăguțe și foarte pricepute. Am să mă întorc la ele chiar în această lună, când vreau să ne ofer mie și mamei mele un cadou de răsfăț pentru păr. Eu vi-l recomand călduros!

Au multe tratamente pentru păr, înțeleg că cel mai popular și cu rezultate absolut spectaculoase este cel cu botox b7, dar la fel de bine stau și la tratamentele pentru ten unde folosesc produse excelente precum Repechage sau Naturys.

salonfistic10 salonfistic9 salonfistic7 salonfistic11

salonfistic4

Pentru prețuri și servicii intrați pe siteul lor: Salon Fistic. Aștept să îmi spuneți dacă ați fost și dacă v-a plăcut.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?