Home » Soluția pentru fondul tău de ten nepotrivit: Shade Adjusting Drops – The Body Shop.

Soluția pentru fondul tău de ten nepotrivit: Shade Adjusting Drops – The Body Shop.

Lipsa de chef a vânzătoarei sau lumina fluorescentă din magazinul de cosmetice şi iată cum ajungi acasă cu o nuanţă de fond de ten care arată pe pielea ta de parcă ai avea o mască portocalie. Sună cunoscut? Da, ştiu, probabil nu o dată vi s-a întâmplat şi vouă daţi banii pe vreun fond de ten pe care îl doreaţi foarte mult ca mai apoi se dovedească nepotrivit nuanţei pielii voastre. Ei bine, în loc  il uitaţi prin vreun sertar până expiră, il puteţi folosi apelând la o soluţie aproape magică de la The Body Shop: shade adjusting drops.

bodyshop

Probabil multe dintre voi cunoaşteţi mult mai bine produsele pentru corp de la The Body Shop decât pe cele de makeup, dar ultima lor inovaţie – shade adjusting drops – arată au resurse suficiente se repoziţioneze bine în zona de produse de machiaj. Amesteci această soluţie cremoasă, care conţine pigmenţi albi şi roz ce ajută la deschidea nuanţei, cu oricare dintre fondurile tale de ten a cărui nuanţă nu ţi se potriveşte şi vei obţine o formulă mai deschisă, dar doar atât cât ai nevoie (neutralizează tenta de galben a nuanţelor de fond de ten deschis-spre mediu). Shade Adjusting Drops este astfel pigmentat încât nu fie nevoie foloseşti mai mult de câteva picături pentru a obţine nuanţa de fond de ten perfectă. După ce pui o cantitate anume din fondul de ten pe spatele palmei o amesteci cu 1-2 picături de Shade Adjusting Drops şi le amesteci, apoi aplici fondul de ten ca de obicei.

1 picătură = 1/2 nuanţă mai deschisă

ShadeAdjustingDrops

Un astfel de produs a fost considerat multă vreme un secret al makeup artiştilor pentru a obţine nuanţa perfectă sau sunt disponibile în portofoliul brandurilor high-end, acum este grozav  putem găsim aşa ceva disponibil în orice magazin The Body Shop şi, mai ales, la un preţ accesibil. Poţi foloseşti acest produs şi ca atare, ca iluminator sau pentru conturul feței, funcţionează foarte bine datorită texturii sale cremoase.

Preţ 83 lei.

Shade Adjusting Drops- Lightening

– Ce părere aveți despre acest Shade Adjusting Drops? Te-ar ajuta?

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?