Home » Film de sezon: Haos de Crăciun

Film de sezon: Haos de Crăciun

Chiar şi eu care am destul de puţin timp la dispoziţie merg la fimp, voi ce scuză aveţi?:)) Glumesc, dar ştiţi o ieşire în weekend sau seară în timpul săptămânii alături de prieteni, soţ/soţie sau copii o va încarce bateriile şi va mai relaxează. Acum se apropie şi ceva zile libere, profitaţi de ele mai vedeţi câte un film nou. Eu va recomand până în Crăciun unul de sezon: Haos de Crăciun.

E un film frumos cu o distribuţie cu actori mari şi buni, nu e chiar o comedie de sezon, e un film care trece peste ghiduşiile petrecerilor de Crăciun şi adună la o lalta poveştile unei familii cu bucuriile şi problemele ei. Like în real life, you know?

haosdecraciun1 haosdecraciun4

Charlotte Cooper (Diane Keaton) are o dorinţă simplă de Ajun. Vrea ca familia ei să aibă amintirea unui Crăciun perfect. Dar, de patru generaţii, adunarea clanului Cooper sub acelaşi acoperiş a fost oricum, numai perfectă, nu. Relaxarea şi bucuria nu sunt simple – va ninge cu găleata, se va arunca peste tot cu mâncare şi vor veni musafiri neaşteptaţi. Dar, mai întâi, Fantomele Crăciunurilor Trecut, Prezent şi Viitor vor fi invocate pe rând, pe masură ce fiecare dintre membrii familiei Cooper va veni acasă.

Sam Cooper (John Goodman) cedează cu greu în faţa dorinţei lui Charlotte, soţia lui de 40 de ani, să nu anunţe vestea despărţirii lor tocmai de Crăciun. Însă cu un fiu şomer care îşi creşte singur copiii, o fiică scriitoare care nu reuşeşte păstreze o relaţie şi o soră prinsă la furat în magazin, pentru familia Cooper haosul pare inevitabil.

Ed Helms, Alan Arkin, John Goodman, Amanda Seyfried, Marisa Tomei şi Olivia Wilde întregesc peisajul unei cine neobişnuite în familie şi fiecare dintre ei vine cu propria poveste plină de umor şi răsturnări de situaţie.

Regizat de Jessie Nelson („Eu sunt Sam”), după un scenariu original de Steven Rogers („Mama vitregă”), comedia „Haos de Crăciun” este distribuită de Freeman Entertainment în cinematografele din ţară, începând cu 27 noiembrie.

haosdecraciun

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?