Home » Ceva sexy si ceva nou de la SevenSins.ro

Ceva sexy si ceva nou de la SevenSins.ro

Ce zici daca anul asta ai sarbatori Valentine’s Day si ti-ai face cadou o lenjerie sexy si un weekend doar in doi? Daca ai raspuns da, buna idee, spune mai multe, atunci materialul asta e pentru tine. Anyway, indiferent ca faci asta acum, in weekend sau de Dragobete, cred ca intotdeauna o sa fie o idee buna o seara in doi cu o lenjerie sexy, un pahar de vin si o muzica in surdina (si copii la bunici :D).

Daca pentru vin va trimit la Mega si pentru muzica pe IPod, pentru lenjerie sexy (rosie, ar fi o idee si mai buna) va trimit direct pe siteul celor de la SevenSins.ro . Daca mi-ati mai citit articolele stiti ca tot de la ei mi-am luat si costumele de baie, au toate marimile posibile, au materiale de calitate si modele foarte frumoase. Asa sta situatia si cu lenjeria intima, cred ca la ei am vazut cea mai variata gama de lenjerii si pe multe marimi, iar in perioada asta au reduceri bune si consistente la seturile absolut sexy and hot.

So, girls, daca va doriti ceva diferit, poate ceva sexy , suficient cat sa va dea putina incredere si sa va puna formele corpului in evidenta dati o cautare pe colectia de la sevensins.ro  destinată acestei sărbători – de Valentine’s Day sau Dragobete sau faramotivnoaptedeamor . Cuprinde o serie de seturi provocatoare, chemise-uri și body-uride culoare roșie, foarte atractive din punct de vedere vizual și cu design-uri moderne. Partea draguta este ca seturile pot fi purtate și zi de zi pe sub haine, cămășile de noapte sunt confortabile și practice, iar body-urile se potrivesc oricărui tip de siluetă. Pentru a crea o impresie „wow”, sunt recomandate corsetele roșii, piese deosebite din dantela fina si tuluri.

Eu am dat o raita pe siteul lor si am ales cateva recomandari, poate va dau idei si inspiratie. Mi-am ales si eu unul, ca sa nu credeti ca va tin voua teoria chibritului si eu nu fac nimic in acest sens. 😀 Daca vreti sa probati inainte faceti un drum pana la showroom, ii gasiti pe Calea Calarasilor-zona Muncii.

Voi cand v-ati luat ultima oara o lenjerie sexy?

215 lei

101 lei

114 lei

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?