Home » Fanii Star Wars au iar motive de bucurie: povestea ecranizata a lui Han Solo

Fanii Star Wars au iar motive de bucurie: povestea ecranizata a lui Han Solo

Suntem mici fani StarWars, am vazut toate povestile ecranizate de foooarte multe ori, avem zeci de tricouri pentru tata si fiu cu personajele lor celebre, ne bucuram cand apar filme noi si ne grabim sa le vedem in premiera. Peste doua zile o noua ecranizare de la Lucasfilm se lanseaza in cinematografele din Romania: povestea lui Han Solo, unul dintre personajele embematice din Star Wars.

Ce aduce superproductia “Solo: O Poveste Star Wars”?  O serie de întâmplări neaşteptate, o călătorie a unui personaj care are toate calităţile unui erou, însă le ascunde sub faţada unui mercenar charismatic, dar nepăsător, descoperim cum se împrieteneşte cu Chewie şi în ce împrejurări îl întâlneşte pe Lando Calrissian, un împătimit al jocurilor de noroc.

Personajul initial a fost interpretat de Harrison Ford intr-un mod unic, asa ca producatorilor nu le-a fost foarte usor sa aleaga un actor tanar care sa faca fata acestui rol celebru. Alden Ehrenreich a fost alesul, un actor cu un palmares frumusel, un tip cool si aratos, cel putin asa ne spun producatorii.

La polul opus o găsim pe Emilia Clarke, cunoscută de public pentru rolul său din seria „Game of Thrones”, dar şi din drama romantică „Me Before You”. În acest film, facem cunoştinţă însă cu Qi’ra, prima iubire a lui Han – un personaj enigmatic, care ascunde multe secrete.

Filmul „Solo: O Poveste Star Wars” este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil în avanpremieră la cinema din seara datei de 24 mai, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos, în varianta subtitrată şi dublată. Biletele s-au pus deja în vânzare în cinematografele partenere.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?