Home » Review UrbanDiva: Scholl Velvet Smooth, pila electrică pentru tălpi

Review UrbanDiva: Scholl Velvet Smooth, pila electrică pentru tălpi

Când cei de la Scholl au lansat, în 2013, prima pilă electrică pentru călcâie – Scholl Velvet Smooth – am fost, trebuie să recunosc, entuziasmată și nerăbdătoare să o încerc – mereu am avut probleme cu pielea tălpilor,  chiar și atunci când eram copil și ..păduri cutreieram☺. Am ratat lansarea și apoi am amânat o vreme să o cumpăr, deși, practic înlocuia cel puțin o sesiune pe lună la pedichiurista mea. Dacă e vreun motiv pentru care am pe speed dial “mani-pedi” (imediat după soț, mamă și 112)  este tocmai pentru un tratament de îndepărtare a pielii îngroșate și curățare a tălpilor crăpate, coșmarul meu din fiecare vară.

Nici nu știu cu ce să încep, sunt atât de multe motive pentru care v-aş recomanda această pilă electrică de la Scholl.

scholl

First, e ușor de folosit. Are un design ergonomic, dotată cu un capăt rotativ,  iți permite să o folosești cu ușurință, mai ales că nu îți va mai lua mai mult de 10 minute să îți îngrijești ambele picioare și să scapi de pielea uscată și îngroșată.

Apoi, este suficient de abrazivă cât să curețe foarte bine pielea crăpată de pe tălpi sau îngroșată de pe degete +  bătături (capătul abraziv se rotește și elimină ca pe un praf pielea aceea nedorită). Și face asta atât de eficient încât vei ajunge sa înlocuiești( ca mine) sesiunile de la pedichiuristă, rezolvând problema acasă înainte de duș, de o dată, două ori pe săptămână.

Imi place mult pila Scholl Velvet Smooth, pentru o unealtă care iți rezolvă o asemenea problemă în confortul casei tale, prețul aproape că nu mai reprezintă un criteriu de achiziție. Dar, cu toate astea, nu sunt de ratat ofertele din farmacii sau de la emag.ro, acolo de unde eu am cumpărat-o cu doar 90 de lei.

Între timp, Scholl Velvet Smooth s-a relansat într-o versiune nouă, cu cristale de diamant. (Dacă nu ai pe deget💍 e ok sa ai măcar în pilă ceva diamante💎💎💎, și fără număr..👍) Pentru un plus de eficiență probabil ca voi face și eu un upgrade la acest nou model, înlocuind capătul uzat cu o rezervă din noua versiune.

unnamed (7)

Pentru rezultate maxime ai putea să folosesti alături de pila Scholl și serumul intens hidratant, tot de la Scholl.

Am remarcat ca cei de la Scholl acordă atât de multă atenție îngrijirii picioarelor pe cât de mult o fac și cei care produc cele mai performante creme pentru ten. Scholl a dezvoltat o întreagă gamă de produse care conține ingrediente de cea mai bună calitate: caviar verde, acid hialuronic, Omega 6, ser marin, vitaminele A, E şi pentavitină pentru un ritual complex de îngrijire a picioarelor. Aplicate după utilizarea pilei Scholl Velvet Smooth, Gelul emolient și Serul intens hidratant vor lăsa picioarele fine și catifelate. Pentru rezultate de lungă durată, se recomandă utilizarea zilnică a Cremei hidratante de zi şi a Măștii de noapte.

unnamed (8)

So, dacă vrei să ai picioare frumoase, catifelate, cu tălpi netede și moi, investește neapărat în produsele acestea excelente de la Scholl. No more tălpi crăpate și teama de a purta sandale în toiul verii (pe scările rulante când tooată lumea se uită la picioarele tale…,iată, așa începe un coșmar din ăla de vară..😁).

*this is not a pr sample

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

2 Comments

  1. Gabi
    June 11, 2015 / 22:13

    Am văzut Multă reclama la pila de la Scholl și chiar mă gândeam dacă e atât de eficienta.eu nu am.probleme cu calcaiele dar mama mea are și mă gândeam sa i-o iau.văd o opinie sincera și la obiect, as vrea sa o iau pentru mama.văd și un link la emag cu niște reduceri.nu mai e chiar la 90 de lei dar e ok.acum un an era 200 de lei pe la un Sensiblu…

  2. Stefana
    June 11, 2015 / 22:16

    Eu am pila Scholl smooth de cel puțin jumate de an și sunt mulțumită de ea. Acum o folosesc și mai des, nu îmi place sa las pielea tălpilor sa se îngroașe și sa arate urat. Port mult sandale vara și pila asta e salvatoare când ai probleme cu calcaiele crăpate cum am eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?