Home » Plantur 39, tratamentul care previne căderea părului la femei

Plantur 39, tratamentul care previne căderea părului la femei

Acum ceva vreme va povesteam despre Alpecin, șamponul care previne si incetineste caderea parului, un produs creat special pentru barbati. Ei bine, aceeasi companie germana de familie (Dr. Wolff Group) care activeaza in peste 40 de tari si care si-a dedicat de ani studiului si dezvoltarii unui produs ca acesta a realizat si Plantur39, un brand de sampoane pe baza de cafeina care poate preveni caderea parului cauzata de menopauza.

Trebuie sa incep prin a va spune ca aceasta gama de produse Plantur39, care conține șampon cu fito-cafeină și tonic și balsam cu fito-cafeină,  se adresează femeilor cu vârsta de peste 40 de ani.

În timpul menopauzei, femeile se confruntă cu dezechilibre hormonale, ceea ce afectează procesul de creștere a părului. Astfel, cercetătorii de la Dr. Kurt Wolff au dezvoltat o soluție care combate
această problemă. Rezultatul îl reprezintă un complex cu fito-cafeina, care protejează rădăcina
părului de impactul negativ al hormonului masculin (testosteron), atunci când nivelul de estrogen
(hormonul feminin) scade.

“Până la menopauză, rădăcinile părului unei femei sunt protejate de nivelurile ridicate de estrogen. În timpul menopauzei, nivelurile de hormoni la femei se dezechilibrează și afectează creșterea părului. După această etapă, impactul hormonilor masculini – testosteronul – crește. În consecință, părul crește mai subțire, cade prematur, iar scalpul devine din ce în ce mai vizibil”, a explicat doctorul Adolf Klenk, om de știință care conduce Dr. Wolff Research în Bielefeld (Germania), compania care produce șamponul pe bază de cafeină, Plantur39.

Potrivit cercetătorilor, cafeina activă din șamponul Plantur39 poate pătrunde eficient în scalp datorită formulei sale speciale. Dacă șamponul este aplicat două minute pe zi, cafeina este stocată în foliculii de păr pentru cel puțin 24 de ore, efectele șamponului fiind maxime în timpul utilizării zilnice.

plantur39_1

Odata cu lansarea lui si pe piata de la noi, compania de cercetare de piata GfK Romania a realizat un studiu printre romance care suna cam asa:

  • Femeile cred ca avansarea in varsta reprezinta unul dintre principalele motive pentru pierderea parului – 67% dintre respondente sunt de parere ca odata cu varsta, cresc si sansele ca parul sa cada.
  • 2 din 3 femei care locuiesc in Bucuresti prezinta semne de cadere a parului, in timp aproape 60% dintre romancele cu varste cuprinse intre 30 si 65 de ani au aceasta problema.
  • 42% dintre respondente considera ca parul este o parte importanta a vietii lor si a imaginii de sine.
  • De asemenea, 7 din 10 romance din mediul urban, care se confrunta cu aceasta problema, sunt dispuse sa cheltuiasca suplimentar in fiecare luna pentru a preveni aceasta problema.
  • 3 din aceste 7 femei ar cheltui pana la 100 de lei, alte 3 declara ca nu ar cheltui mai mult de 10% din venitul net lunar, in timp ce una ar fi dispusa sa cheltuiasca oricat.

plantur39_3

Plantur39 este șamponul pentru femei numărul 1 în Germania, potrivit datelor Nielsen. Pentru mai multe informații despre produs, vizitați: http://www.plantur39.ro/ro/

plantur39_2
PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?