Home » Beautin Collagen: colagen lichid sau frumusețea începe din interior

Beautin Collagen: colagen lichid sau frumusețea începe din interior

In ultimii ani cred că ați văzut și voi acest interes uriaș pentru un stil de viață sănătos cu hrană sănătoasă și sport, cu aplecare către acest concept că frumusețea și sănătatea vin, în primul rând, din interior. Poți să aplici oricât de multe creme, loțiuni și alte poțiuni pentru că acestea nu vor avea decât un efect relativ limitat dacă nu vei acorda atenție felului în care te îngrijești începând din interior. Personal chiar cred în puterea suplimentelor, a alimentelor, a sucurilor și smoothie-urilor după ce, acum 2 ani, am văzut beneficiile unei astfel de cure pe propriul organism. Produsele care au revoluționat această zonă de îngrijire a frumuseții prin suplimente alimentare este și cea a lichidelor cu colagen, iar eu vreau să vă povestesc despre Beautin Collagen.

Promotor al ideii că frumusețea vine din interior,  Beautin Collagen de la myelements este un supliment alimentar care sporește  din interior sănătatea si frumusețea pielii, părului si unghiilor având un conținut de colagen hidrolizat Peptan de înaltă calitate, sub formă de peptide pentru o mai bună absorbție in organism, este îmbogățit cu acid hialuronic, conținând de asemenea  vitamina A, complex de vitamina B, vitamina C și zinc.

beautin_collagen_1

Beautin Collagen are dublu rol: conține nutrienți gata de a fi asimilați de organism, dar și micronutrienți ce contribuie la creșterea producției normale de colagen de către organism. Colagenul este o componentă principală a țesutului conjunctiv al corpului, ce se regăsește pe întreaga suprafață a pielii. Cînd fibrele de colagen își pierd elasticitatea, apar ridurile, cutele profunde si liniile fine ale pielii.

Printre beneficiile produsului aș enumera următoarele: sporește strălucirea pielii și oferă un plus de hidratare acesteia, întărește părul și unghiile, contribuie la sănătatea țesutului conjunctiv, îmbunătățește starea articulațiilor și are proprietăți antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi.

Produsul este în formă lichidă pentru o administrare facilă. Poate fi ingerat ca atare sau după ce este diluat cu apă. Deși colagenul este obținut din surse naturale de pește **, el nu are un gust asociat sursei de proveniență, ba dimpotrivă, este îmbogățit cu arome plăcute de fructe: căpșuni-vanilie și mango-pepene galben. **colagenul este obținut din peștele Tilapia – acesta are cel mai mare conținut de aminoacizi – fără să conțină agenți contaminați, din condiții de pescuit si procesare controlate.

Pentru rezultate de impact se recomandă utilizarea zilnică a produsului timp de 12 săptămâni, în doze de 30 ml (ușor de măsurat cu ajutorul capacului special al produsului).

beautin_collagen_3

Sticla mea de colagen și acid hialuronic de la Beautin Collagen by myelements este abia desfăcută si degustată și nu vă pot da acum o concluzie asupra tuturor efectelor sale asupra organismului. Dar pot să spun ca are un gust bun de mango și pepene galben, și desi este dulce l-am putut bea ca atare, fără să simt nevoia să il diluez, dar voi incerca și varianta diluată in apă, pentru comparație. Inainte să încep cura completă am să verific şi cu un medic dacă are, totuși, efecte secundare in alaptarea bebelușului. Am să revin cu detalii mai multe după ce voi avea vreme să il testez suficient. Sper mult într-o îmbunătățire vizibilă a rezistenței unghiilor și o stare de elsaticizare si iluminatre a tenului. Vă voi ține la curent, stay tuned!

Cred în efectele unor astfel de suplimente cu colagen și acid hialuronic, am citit multe opinii pozitive și de incredere legate de efectele benefice asupra organismului. Vi-l recomand și vă îndrum să aflați mai multe pe www.beautincollagen.ro. Urmăriți și pe Facebook www.facebook.com/collagenromania

Preț cca 140 lei
PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

2 Comments

 1. Lory
  April 25, 2017 / 13:08

  Buna, ce ai aflat in legatura cu alaptarea, este recomandat?

 2. urbandiva
  Author
  April 29, 2017 / 20:37

  Buna, sa stii l-am folosit si cat am alaptat, dar copilul era deja la 1 an. eu am alaptat mai mult. a fost ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?