Home » Noul styler ghd platinum nu afectează sănătatea părului

Noul styler ghd platinum nu afectează sănătatea părului

Pentru acelea dintre voi care investiti in produse de styling de foarte buna calitate pentru par, ghd platinum vine cu o gama editie limitata care ofera rezultate extraordinare de styling făra a compromite sănătatea părului. Ce este special la aceasta gama de produse? Tehnologia  inteligentă tri-zone™ care menține o temperatură mai sigură pentru păr în mod constant și uniform de la rădăcină până la vârf.

 

UITA DE MITUL TEMPERATURI: o temperatură mai mare nu este esenţială pentru obţinerea styling-ului dorit. Secretul este menținerea temperaturii optime pe toată durata styling-ului. Tehnologia inteligentă tri-zone ™menține o temperatură mai sigură pentru păr în mod constant și uniform de la rădăcină până la vârf. Într-o singură mişcare enonomiseşti timp şi ai grijă de părul tău.

LINIȘTEŞTE-TE: Poţi lua cu tine Styler-ul preferat si hair styling-ul  dorit, oriunde ai merge. Styler GHD Platinum oferă tensiune universală, modul de repaus automat după 30 de minute fără utilizarea și garanție timp de 2 ani.

FĂRĂ UN HAIRSTYLE COMPROMIS: Am dezvoltat un sistem de prindere special ce ține plăcile  într-o aliniere perfectă, ce oferă controlul de care ai nevoie pentru a crea orice stil.

ghd_platinum ghd_platinum1ghd platinum, alb sau negru, pret recomandat de vanzare – 1269lei

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?