Home » Ce filme poți să vezi iarna asta în IMAX: The Revenant, The Finest Hours si Deadpool

Ce filme poți să vezi iarna asta în IMAX: The Revenant, The Finest Hours si Deadpool

Cat inca mai tine sezonul de iarna, inca vreo luna, pentru pasionatii de filme eu as recomanda niste super filme la IMAX. Sunt cateva filme despre care ai sa citesti numai review-uri bune, pe care trebuie sa le vezi in sala T IMAX de la Cinema City din AFI Palace Cotroceni, pe cel mai mare ecran curbat din tara. Este vorba de trei filme scriu istoria cinematografica a sezonului: „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”, „The Finest Hours: Furtuna extrema” si „Deadpool”.

Nu te trimit intamplator sa le vezi pe ecranul curbat de la IMAX, aceasta spectaculoasa tehnologie IMAX te “arunca” direct in miezul actiunii cu imaginile sale incredibile.

The-Revenant_IMAX-poster

Unul dintre cele mai asteptate filme ale sezonului in care il vei revedea pe bby DiCaprio:) este „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”. O ocazie ce nu trebuie pierdută, o experienţă specială pentru cinefilii români, dat fiind că ţara noastră este unul dintre puţinele teritorii unde filmul poate fi vizionat în IMAX, iar regizorul sau confirmă că nimic nu se compară cu experiența incredibilă de a vedea filmul în acest format revoluţionar.

Inspirată dintr-o întâmplare adevărată, pelicula spune povestea legendarului explorator Hugh Glass (Leonardo DiCaprio), membru al unei expediții la frontiera americană, care e rănit grav de un urs grizzly și apoi abandonat de colegii săi. Cu o voință de fier și îndrumat de amintirea celor
dragi, Glass supraviețuiește în mod miraculos și reușește să străbată peste 300 de kilometri pe
jos, în sălbăticie, până la tabăra expediției. Îl motivează un singur lucru: să îl găsească pe cel care
l-a trădat, John Fitzgerald (Tom Hardy).

The-Finest-Hours_IMAX-poster

Un alt film spectaculos de vazut la IMAX este „The Finest Hours: Furtună extremă”, un film dupa o poveste adevarata despre supravieţuire la bordul unui petrolier rupt în două de o furtună puternică şi despre curajul neaşteptat al unuia dintre ofiţerii de la bord Ray Sybert (Casey Affleck), care preia  comanda echipajului şi îi inspiră pe oameni să lase deoparte diferențele și să lucreze împreună  pentru a supravieţui. De ce sa il vezi la IMAX? Pentru ca aici imaginile copleşitoare cu furtuna au cea mai fidelă redare a realităţii care îţi cuprinde inclusiv vederea periferică şi sunetul care zguduie pământul şi îţi taie respiraţia fac posibilă imersia totală la bordul SS Pendleton.

Deadpool_IMAX-poster

In februarie abia astept sa vad „Deadpool”, un „reboot total” al personajului din „X-Men Origins: Wolverine” si asta pentru ca sunt un mare fan a filmelor Marvel cu supereroi. Supranumit mercenarul cu gură mare, Deadpool obţine puteri incredibile, în urma unui experiment militar destinat să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine. Acestea vin, însă, şi cu unele inconveniente: instabilitate psihică şi un fizic desfigurat. Filmul are o acţiune neîntreruptă, iar Deadpool însuşi le transmite fanilor că, la IMAX, „mai mare înseamnă mai bun”, demonstrând cum arată un creier uman pe enormul ecran dintr-o sală IMAX. Muahahaha!!!

 

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?