Home » Nou de la Nivea: Deo Invisible for Black & White

Nou de la Nivea: Deo Invisible for Black & White

niveadeo1Vedetele sezonului sunt ţinutele impecabile. Cum reușești sa le păstrezi astfel? Cu ajutorul gamei NIVEA Deo Invisible for Black & White. Cum așa? Oferă protecție delicată, invizibilă și eficientă împotriva transpirației timp de 48 de ore, lăsându-ti pielea incredibil de parfumată și catifelată.

Antiperspirantele de la Nivea sunt mereu pe lista de favorite pentru efectele pe care le au pe pielea mea, fără să lase senzația de arsură și fără pete rosii. În plus, nu pătează hainele. A fost o vreme când deodorantele mele au distrus câteva bluze albe pe care țineam sa le am până la bătrânețe, iar vestea ca nu voi mai avea parte de tricouri galbene la subraț mi s-a părut prea cool să fie adevărat. Dar chiar e!

Noua gamă de deodorante NIVEA Invisible for Black & White oferă protecţie timp de 48 de ore şi, în acelaşi timp, previne apariţia petelor albe inestetice pe hainele negre şi a celor galbene pe ţinutele deschise la culoare. Cu ajutorul gamei de deodorante NIVEA Invisible for Black & White îţi protejezi hainele black & white , dar şi cel mai de preţ accesoriu: pielea subrațului.

nivea1

Disponibile sub formă de deo-stick, roll-on sau spray, pentru toate cerințele, are o formulă ultra-light, cu parfum elegant, floral, fara alcool si coloranti. Aplicate iti lasa pielea uscată, instant, cu senzatia de catifelare si protecție. Personal prefer varianta deo-stick pe care o folosesc alături de cea de la Dove, care nu imi lipsește de ceva ani din trusa zilnică.

niveablackwhite

Ofera protectie delicată, invizibilă si eficientă împotriva transpirației timp de 48 de ore, deși sper sa nu fie nevoie sa testez asta niciodată.:)

Pret Deodorant Spray, Stick, Roll-on NIVEA Invisible for Black&White Clear – 13.54 lei fiecare

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?