Home » Cinema: Dezastrul din San Andreas

Cinema: Dezastrul din San Andreas

Filmul este una dintre pasiunile pe care le-am cultivat încă din adolescență, pe vremea când tot ce găseai prin arhivele pasionaților erau filmele cu războiul din Vietnam, Top Gun + 9 săptămâni și 1/2 ..😎, dublate de inconfundabila Irina Margareta Nistor (am avut șansa să o întâlnesc și o apreciez foarte mult). De atunci, am urmărit multe filme vechi sau noi, bune sau, ghinion, proaste, pe unele le revăd, de multe am și uitat, pe altele nu cred ca le voi vedea ca să nu mor de plictiseală, dar toate fac din mine un fan al cinematografiei (să ne înțelegem, nu neapărat și un expert.😃). În acest context, lansarea unei rubrici dedicate filmului vine la fel de natural precum şpagatul în viața lui Van Damme🎬🎥💪👍.

Am să inaugurez rubrica cu unul dintre filmele de acțiune cu mare răsunet de box office în România, “Dezastrul din San Andreas“, o producție cu actorul Dwayne Johnson (îl puteți vedea zilele astea și în Fast & Furious), pe care o veți putea urmări în 2D, 3D, 4Dx  si IMAX 3D.

wpid-sa-09414.jpg

După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter de intervenţie (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături în San Francisco. Însă intervenţia lor printre ruine este doar începutul problemelor, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat.

Un film de acţiune îndrăzneţ, „Dezastrul din San Andreas” îi readuce împreună pe Dwayne Johnson, regizorul Brad Peyton şi producătorul Beau Flynn care mai colaboraseră anterior la aventura de succes „Călătoria 2: Insula Misterioasă”.
image

„Dezastrul din San Andreas” a fost filmat în locaţii superbe precum Coasta de Aur, Brisbane, Qeensland, Los Angeles sau San Francisco.

Mă opresc aici cu detaliile despre această producție, no spoiler here,please! Mergeți și vedeți un film de acțiune cu multe efecte speciale și o poveste de familie emoționantă.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?