Home » Nivea Men Cream, unealta ideală pentru mâini, față și corp

Nivea Men Cream, unealta ideală pentru mâini, față și corp

Cunosc puţini bărbaţi care se hidratează cu altceva decât apă. Sau bere. Sau cidru. :)) Hidratarea pielii pe bază de cremă aş spune că iese din calcul, nici când îi arde soarele pe chelie nu se ung cu ceva care să le calmeze pielea. Dacă voi ştiţi altceva vă rog să îmi scrieţi aici, aşa va rămâne pentru posteritate. 🙂 Pentru ei, Nivea a creat o cremă masculină din cap până-n picioare: Nivea Men Cream. Ideală pentru bărbaţi şi cele mai importante unelte ale lor: mâini, faţă şi corp.

Alegeţi o cutie de Nivea Men Cream şi nu va mai fi deloc greu să îi convingeţi că acum îşi pot hidrata pielea de pe întreg corpul folosind un singur tip de cremă – cele 5 tuburi cu diferite creme şi loţiuni pe care i le-aţi plasat strategic pe raftul din baie nu par deloc consumate, nu-i aşa? – şi asta într-un mod foarte eficient.

La exterior, cutia cu aspect masculin e un accesoriu util şi cool, pe care pot să-l scoată din buzunar fără să facă prietenii mişto de el. Şi încă un bonus: mecanismul de deschidere cu filet, în care pot să aibă încredere că se deschide atunci când vrea şi că rămâne închis atunci când îl închide.

NIVEA MEN Creme

La interior, o crema adevărată: gata să îngrijească pielea bărbaţilor de pe mâini, faţă sau corp. Miros pur masculin. Textura uşoară – hidratează eficient şi se absoarbe instant, fără să lase pielea lipicioasă.

Preţ recomandat NIVEA MEN Crème:14.95 lei (150 ml); 9.40 lei (75 ml); 4.99 lei (30 ml).

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?