Home » Love it: Bioderma aniversează 20 de ani de la inventarea soluției micelare Sensibio H2O

Love it: Bioderma aniversează 20 de ani de la inventarea soluției micelare Sensibio H2O

Bioderma Sensibio H2O este prima soluție micelară pe care am folosit-o și care nu îmi lipsește din trusa de îngrijire a tenului de foarte mulți ani. Indiferent ce alte produse demachiante folosesc, Bioderma rămâne o constantă și asta pentru că este una dintre cele mai eficiente și blânde cu tenul meu. Sensibio H2O nu este doar demachiantul meu sau al vostru preferat, imaginati-va că in fiecare zi la fiecare 3 secunde, o soluție micelară Sensibio H2O este vândută în lume. Si pentru că sunt o fană declarată a acestui brand, în toamna aceasta am sărbătorit alături de Bioderma 20 de ani de la inventarea soluției micelare, Sensibio H2O.

sensibio2

Încă de la lansarea sa in 1995, aceasta lotiune cu o putere unică de curățare și toleranța inegalabilă a revoluționat lumea demachiantelor.

Si pe bună dreptate, datorită acestui produs inovator impuritățile și machiajul de pe față și ochi sunt îndepărtate doar folosind apa micelară, iar tenul rămâne curat și calmat. Personal am eliminat de mult din ritualul de demachiere vreo altă cremă sau produs de curățare, chiar si atunci când am avut probleme serioase cu tenul. Nu de puține ori, în vizitele mele la dermatolog, în căutarea unei soluții pentru rozaceea dureroasă de care sufeream, am primit ca parte din tratament folosirea acestei minunate ape micelare.

Și asta pentru ca fără parfum, alcool, parabeni și detergent, Sensibio H2O asigură o toleranță cutanată și oculară inegalabilă. Poate fi folosită chiar și pentru cei mai sensibili ochi, inclusiv de persoanele care poartă lentile de contact, ca mine.

Și ca o confirmare in plus a faptului ca beneficiază de ingrediente de calitate, ca este dedicată tenului sensibil și oferă rezultate dovedite, ne-a fost recomandată chiar și de medicul pediatru pentru îngrijirea pielii copilului. În primul an i-am curățat pielea feței cu puțină apă micelară Sensibio H2O pentru a-i rezolva micile probleme specifice vârstei.

sensibiocopii

  • Este Bioderma Sensibio H2O printre apele micelare preferate de tine?

Preț recomandat: Sensibio H2O 100 ml – 15 ron; Sensibio H2O 250 ml – 50 ron; Sensibio H2O 500 ml – 74ron

bioderma

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

  1. Miha
    October 13, 2015 / 11:51

    Și eu folosesc Bioderma. O sticla mare mă tine ceva vreme și deși costa poate mai mult decât alta de la alt brand, Bioderma face toți banii. Cred ca nu voi renunță la ea multă vreme de acum incolo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?