Home » Nina, parfumul magic, împlinește 10 ani

Nina, parfumul magic, împlinește 10 ani

Zilele acestea spunem La mulți ani! unuia dintre parfumurile cult pe care, probabil, orice pasionată a parfumeriei îl deține într-o ediție sau alta în propria colecție. Este vorba de parfumul Nina by Nina Ricci și sticluța aceea de neconfundat in forma unui măr, care implinește un deceniu de existență. Lansată in 2006 de maestrul parfumierul Olivier Cresp sub emblema de “The Magical Perfume”, parfumul Nina a reușit până azi, an de an, să se reinveteze și să se redescopere mereu mai fresh și mai frumos, spre fascinația și bucuria fanilor săi din întreaga lume.

Nina Pop 800x800px

La aniversarea de 10 ani Nina ne invită la petrecere #NinaPopParty și ne face tuturor cadou ediția ei aniversară de parfum intr-o sticlă albă, strălucitoare, cu frunze aurii, îmbogațită cu un festiv curcubeu de culori , un parfum care să încununeze povestea ce s-a scris in toți acești ani. Nina Pop este un parfum dedicat tinerelor femei, un parfum chic in arome florale de bujor, delicioase de praline, invăluite in esențe fructate de lămâie, limă și măr și  imbogățite cu aroma senzuală și picantă de musk.

NINA POP_10 COLLECTORS

NINA POP_50ml

Parfumul Nina By Nina Ricci scrie azi istorie și rămâne să ne mai uimească și să ne bucure simțurile incă mulți ani de acum înainte cu miresmele sale inconfundabile și sticluțele sale adevarate bijuterii pentru colecționare.

NINA POP_10 COLLECTORS 1200

Parfumul este disponibil in parfumerii incepand din luna februarie. Pret: 265lei edt 50ml.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?