Home » Libramed Aboca, soluție naturală de control al greutății pentru adulți și copii

Libramed Aboca, soluție naturală de control al greutății pentru adulți și copii

De curand a ajuns la mine un produs foarte interesant dedicat celor cu obezitate si supraponderabiltate produs de cei de la Aboca (este considerat nr.1 in farmaciile din Italia). Pentru ca eu am folosit multe produse de la Aboca in perioasa sarcinii, am avut incredere si dorinta sa va impartasesc si voua detaliile despre acest produs. Produsele Aboca mi-au placut pentru ca sunt exclusiv din plante, sunt safe si nu au reactii adverse, iar mie, in sarcina, mi-au fost de foarte mare ajutor. Stii ca atunci nu ai voie sa iei mai nici un medicament, eu am avut raceli, hemoroizi, dureri in gat, de spate si am gasit mereu, mereu ceva bun de la Aboca si am reusit sa imi rezolv, astfel, din probleme.

Astfel, ultima noutate Aboca despre care am aflat este LIBRAMED, o solutie 100% naturala impotriva supraponderabilitatii si a obezitatii. Supraponderabilitatea si obezitatea sunt considerate principalele probleme de sanatate publica ale lumii moderne, atat pentru ca sunt din ce in ce mai raspandite, cat si pentru ca au consecinte patologice grave. Ele reprezinta factori importanti de risc pentru bolile metabolice si degenerative, cum ar fi cardiopatiile, bolile cerebrovasculare si osteoarticulare, diabetul etc. Deosebit de ingrijoratoare este evolutia dezechilibrelor de greutate in randul copiilor, mai sensibili la schimbarile societatii.

Ce face LIBRAMED? Actioneaza prin controlarea vârfurilor glicemice, reducând acumularea de grăsimi si senzatia de foame, chiar si in cazul copiilor peste 8 ani. Datorita acestui mecanism de actiune, Libramed limiteaza absorbtia grasimilor, favorizeaza tranzitul intestinal si regleaza consistenta materiilor fecale. Favorizeaza reducerea greutatii corporale si a circumferintei taliei, in asociere cu o dieta echilibrata si o activitate fizica regulata.

Foarte important de stiut:

Siguranta si eficacitatea produsului sunt garantate de teste clinice si in vitro, care demonstreaza atat lipsa efectelor adverse asupra organismului, cat si rezultatele asupra controlului greutatii pe care le genereaza tratamentul cu LIBRAMED.

Eu am sa le testez incepand cu luna viitoare si am sa revin sa va povestesc ce efecte au. Cum va spuneam si la inceputul articolului, am folosit produsele Aboca in cele mai vulnerabile perioade ale organismului si am incredere ca nici de aceasta data nu voi avea decat beneficii.

Produs disponibil in farmaciile HelpNet

Foto: urbandiva.ro

PR Samples. Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

4 Comments

 1. Alina Alexandra
  May 6, 2017 / 08:01

  Si eu folosesc produse Aboca si cred ca fac chestii bune. Nu am incercat acest produs si nici nu am probleme cu greutatea, dar prietenul meu cred ca il va incerca. El e acum la dieta si mereu pofteste la ceva dulce sau sa rontaie biscuitii sau pateuri inainte de mese.

 2. Vivian
  December 3, 2018 / 13:38

  De azi il folosesc. Vreau sa dau 2-3 kg maxim. Il dau si fiicei mele, ii plac mult dulciurile.

 3. Ana
  August 25, 2019 / 07:44

  Buna!! Eu ál folosesc ln Spania!! Am slabit 3 kg ln 2 saptamàni !! Eu nu ál pot lua siara ,pentruca nu mai pot dormi noaptea !! Am o lntrebare!! Pot sa l iau ña mic dejun ,si prànz??? Sa u ln loc de siara la gustarea de la 16;00???

 4. Angela C.
  March 31, 2020 / 11:33

  Dezamagire maxima!! Dupa 2 flacoane administrate conform prospectului, nu am slabit nici un gram, ba chiar m.am ingrasat!😣

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?