Home » Lego Batman: Filmul – cum a fost la lansarea filmului in Romania

Lego Batman: Filmul – cum a fost la lansarea filmului in Romania

Daca ai copii stii deja ca LEGO ruls:)). Universul Lego e mai mult decat cutia de cuburi din plastic (super rezistent, chestie pe care o constati mai ales cand calci pe ele:)), e o lume plina de creativitate, de personaje, de povesti, generatii intregi au crescut cu aceste jucarii si an de an designerii lor vin cu lucruri noi si ingenioase. Asa, ca o curiozitate, Lego a luat finta in 1932 in Danemarca, iar denumirea Lego este derivată din cuvintele daneze „leg godt”, care înseamnă „joacă bună”.

Lego Batman: Filmul este o animatie care ofera suficienta actiune, amuzament, repere despre istoria Lego in decenii cat sa tina treaza atentia nu doar copiilor, cat si adultilor. In opinia unor critici acest film inglobeaza mai multe glume bune decat multe dintre productiile cu superero de la Marvel si DC la un loc. 🙂 Mergeti sa il vedeti, o sa va placa mult, iar ce mici isi vor vedea jucariile preferate luand viata pe ecrane. Cool de tot!:)

Aventura animată pe care toţi o aşteptau la început de an, “LEGO Batman: Filmul” a avut avanpremiera specială zilele acestea la la Grand Cinema & More. Vedetele care au participat la dublajul animaţiei – Tudor Chirilă, Loredana, Adrian Despot şi Laura Cosoi – au salutat cu entuziasm lansarea animaţiei şi s-au distrat alături de cei mici cu jocuri interactive şi construcţii Lego ingenioase. Alte vedete care au participat alături de familie la evenimentul de lansare al filmului animat s-au numărat: Anca Serea, Elena Gheorghe, CRBL, Matteo, Ioana Ginghină, Roxana Ciuhulescu şi Dana Săvuica.

Din 10 februarie, “Lego Batman: Filmul” poate fi urmărit în IMAX 3D, 4DX şi cinematografele din toată ţara atât în varianta dublată cât şi cea subtitrată.

Ce cred vedetele că face Batman în timpul liber, care sunt supereroii preferaţi ai Loredanei, dar şi alte imagini de la eveniment puteţi urmări aici: https://www.youtube.com/watch?v=ZheaK0lFkF0

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?