Home » Lavazza a lansat o cafea buna pentru prepararea la filtru

Lavazza a lansat o cafea buna pentru prepararea la filtru

Fac parte din categoria celor care se afla intr-o relatie de iubire si ura cu cafeaua. 😀 Adica iubesc sa ii simt mirosul proaspat si cum inunda el casa in zorii zilei sau in dupa amiezele linistite, imi plac toate prajiturile si dulciurile care o contin, dar de multe ori o cafea tare imi da palpitatii si stare de agitatie in loc de una de revigorare iar chestia asta este #naspa. Dar eu perseverez, pentru ca nu pot sa renunt la aceasta bautura minunata. Acesta este si motivul pentru care am dat curs invitatiei de a afla mai mult despre Lavazza Filtro Italiano, noua gamă de cafea care combină gustul cafelei italiene și prepararea la filtrul tradițional de cafea.

lavazza1_s

Pentru ca eu beau cafeaua cu lapte mult si miere si nu sunt obiectiva iar mama mea este cea mai mare bautoare de cafea din cate exista si din ce mai cunosc eu, am decis sa ii cer opinia si sa va spun si voua de ce merita sa aveti in fiecare dimineata o Lavazza la filtru sub nas. Daca iti place cafeaua de calitate, esti exigent cu gustul acesteia si nu faci sacrilegiul (ca mine) de a adauga lapte in cafeaua de dimineata atunci o sa iti placa din start Lavazza Filtro. Daca savurezi si tu, precum maica-mea, o cafea simpla, neagra, indulcita (sau nu) si tare in fiecare dimineata vrei sa simti aroma, sa ai parte de un gust bun, nealterat, nu foarte amar si nici de cafea  prea prajita arsa, iar ea da un 9 spre 10 acestor noi cafele Lavazza Filtro Italiano. Testat si votat, pe cuvant!

lavazza4_s

La evenimentul de lansare (care a avut loc la Poesia, un loc foarte, foarte dragut cu mancare excelenta, vi-l recomand) am aflat ca aceste noi sortimente includ o combinație de boabe de cafea cu origini din întreaga lume, atent selecționate. De altfel, se para ca Lavazza a si inventat conceptul de „blending” – arta de a combina diferite tipuri de cafea din zone geografice diferite în căutarea gustului desăvârșit. Pentru Lavazza Filtro Italiano, experții Lavazza au folosit boabele de cafea de calitate superioară Arabica și Robusta pe care le-au amestecat și prăjit atat cat sa obtina un amestec perfect pentru prepararea la filtru. Cred ca asta e o chestie tare grea, am incercat multe arome si branduri in decursul timpului si daca la ibric sau expresor e mai usor sa scoti o cafea buna, la filtru e foarte usor sa dai gres, adica mai greu sa gasesti cafeaua potrivita.

poesia_lavazza

Sa nu uit:  vorbim de doua sortimente noi de cafea din gama Lavazza Filtro Italiano, Delicato și Tradizionale, adica varianta galbena unde cafeaua este mai molcoma si parfumata, fructata si varianta rosie cu o cafea tare si aromata unde nota finala e parca de ciocolata. Daca nu aveam un accident in buctarie si pisicile nu imi spargeau smecheria de cana ceramica, speciala, de la Hario in care se face cea mai buna cafea la filtru, acum aveam si un tutorial pentru voi. Pana gasim una noua pe net si va arat cum se prepara, va indemn sa incercati oricare dintre aromele astea de la Lavazza la filtrul din bucatarie, ies o bunatate si nu o sa va dezamageasca.

poesia1_lavazza

2965 Total Views 3 Views Today
Follow:
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?