Home » Lansarea magazinului NYX din București

Lansarea magazinului NYX din București

Pe principiul “bate fierul cat e cald”, de data aceasta am decis sa profit de cele 5 minute libere de peste zi ca sa va povestesc la cald despre lansarea primului magazin NYX Cosmetics din Bucuresti. Deschis in noul mall Park Lake, magazinul NYX este un mic rai pentru impatimitele de makeup si pentru fanele brandului, in special. Recunosc ca nu stiu cate produse are brandul – din ce citeam cred ca insumeaza vreo 2000 –  si daca multe dintre ele sunt si la noi, dar la cum se prezinta magazinul acesta inclin sa cred ca suntem in randul lumii si avem acces cam la tot ce ne pofteste inima de la NYX.


Brandul a ajuns in Romania in mod oficial prin primul sau magazin deschis la Constanta in acest an si s-a bucurat inca de atunci de succes. Azi, la lansarea din Bucuresti, am ajuns si eu si m-am rotit de vreo 100 de ori pe la toate rujurile si fardurile de ochi unde am incercat sa fac si swatches  pentru voi si sa testez cateva dintre celebrele lor produse laudate si iubite de atatea si atatea bloggerite din intreaga lume.

Facts: Brandul NYX este fondat de Toni Ko ( daca sunteti curioase ce mai face aceasta doamna in viata ei de zi cu zi check her instagram – https://www.instagram.com/tonibologni/ ) in 1999, in Los Angeles si a fost conceput inca de a inceput sa ofere produse bune la preturi decente. Pana acum cred ca i-a reusit.. 🙂 Ah, si sa nu uit, just for fun, numele brandului vine din mitologia greaca, unde NYX era zeita noptii.

Inainte sa va arat ce am gasit in magazinul NYX aflat la etajul 1 in mall-ul Park Lake, vreau sa va spun ca maine, 10 septembrie si duminica, 11 septembrie are loc deschiderea oficiala pentru public unde se ofera 400 DE CADOURI NYX primelor 200 de persoane care ajung în magazin. Fiecare dintre acestea primeste 3 PRODUSE NYX într-un PORFARD ÎN FORMĂ DE BUZE. Super dragut, nu?

Ii gasiti si pe facebook.com/nyxcosmeticsromania/. Si acum sa curga rauri -rauri pozele mele cu magazinul NYX proaspat lansat:

20160909_120322 nyx2

nyx3

nyx9 nyx8

nyx13 nyx14 nyx11

nyx12

nyx5 nyx6

nyx17 nyx18

nyx10

nyx7 nyx4

nyx15 nyx20 nyx21 nyx16

nyx26 nyx25 nyx24

nyx31 nyx30

nyx27 nyx28 nyx22

nyx29 nyx33 nyx34 nyx32

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?