Home » Inovație în îngrijire: noile geluri de duș Dove

Inovație în îngrijire: noile geluri de duș Dove

Ne hidratăm tenul, ne aplicăm măști protectoare pentru păr și chiar tratamente pentru întărirea unghiilor, dar nu acordăm,deseori, atenție pielii mâinilor și picioarelor. Fie ca e iarnă și suferă din cauza temperaturilor scăzute, fie ca este vară și le expunem razelor solare, ingrijirea mâinilor și picioarelor este deseori neglijată în ritualul zilnic de frumusețe.

Cum vremea caldă și zilele însorite au început este momentul perfect să dăm atenție îngrijirii pielii chiar imediat ce intram la duș, la prima oră a dimineții. Nu-i nimic dacă nu ai reușit sa deschizi ochii prea bine și încă visezi ceva despre unicorni, întinde mâna către noul tău gel de duș de la Dove și ai rezolvat pe jumătate problema pielii deshidratate și uscate.

DOVESHOWER

Să îți explic:
Dove a transformat clasicul sau gel de duș într-o formulă nouă, revoluționară care iți va asigura o piele mai fină și mai catifelată, încă de la prima utilizare. Prin această inovație, Dove stabilește un nou standard de îngrijire a pielii transformând experiența dușului într-un adevărat ritual de frumusețe.

După aproape doi ani și câteva milioane de dolari, cercetătorii Dove au reușit în premieră să îmbine în același produs îngrijirea superioară a pielii și proprietățile senzoriale deosebite. Îngrijirea superioară din gelurile de duș Dove este dată de tehnologia Nutrium MoistureTM. Aceasta combină cei mai delicați agenți de curățare cu un amestec unic de nutrienți proprii pielii, având ca rezultat o hidratare în profunzime (Stratum Corneum) care contribuie la refacerea şi la fortifierea barierei de protecţie a pielii.

După mai bine de o lună de folosire pot să garantez că efectul de piele hidratată și catifelată se simte chiar de la prima folosire. Și, ca un bonus, acum pot alege oricare dintre gelurile mele preferate, noul sistem de curățare și si hidratare se găsește în oricare dintre ele. Spuma bogată și cremoasă învăluie pielea într-o senzație de catifelare și răsfăț.

DOVESHOWER2

Dintre noile variante de gel de duș sunt absolut încântată de iconicul Dove Gentle Exfoliating cu particule exfoliante delicate ce redau luminozitatea și strălucirea naturală a pielii. Elimina pielea uscata și celulele moarte fără sa iti irite pielea datorita particulelor fine, un mare plus al acestui nou produs.

De notat din noutăți: Dove GoFresh Revitalise, cu parfum revitalizant de mandarine și flori de Tiaré ce revigorează pielea si Caring Protection, cu un nivel ridicat de uleiuri naturale, special creat pentru pielea uscată, pentru a o proteja cu delicatețe și pentru a-i asigura hidratare în profunzime (Stratum Corneum).

dove1

– Care dintre gelurile de dus Dove nu va lipsesc niciodata?

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?