Home » Crăciun 2015: Idei de cadouri de la Elmiplant, B. U., STR8, Antonio Banderas, C-THRU si Tesori d’Oriente

Crăciun 2015: Idei de cadouri de la Elmiplant, B. U., STR8, Antonio Banderas, C-THRU si Tesori d’Oriente

Încă un pic până la Crăciun şi ne mai facem câteva calcule, dăm raite prin magazine după orele de program sau în weekenduri, ne dorim punem pentru cei dragi cât mai multe cadouri sub brad, dar le căutăm pe cele mai frumoase. Ştiu, ştiu, toţi trecem prin asta:)! De aceea gândeam spun şi despre pachetele cadou: accesibile la preț, bune, arătoase. Probabil le-aţi mai văzut recomandate şi le-aţi găsit deja în magazine, sunt foarte multe branduri care lansează astfel de pachete-cadou în tot timpul anului dar de Crăciun sunt foarte căutate. Din punctul meu de vedere sunt perfecte pentru : au preţuri foarte bune şi nu devastaţi bugetul, au produse bune şi, în general, isteţ selectate şi combinate. Casetele cadou din portofoliul Sarantis sunt destul de populare şi au o seama de branduri care sunt foarte ok în raportul calitate/preţ.

De exemplu, v- recomanda casetele Elmiplant. Produsele lor sunt foarte mişto şi au preţuri bune. În magazine găsiţi 6 pachete diferite ce conţin produse atât pentru ten, cât şi pentru corp. În ele găsiţi gamele Skinnergy pentru faţă şi corp, cremele-gel Refresh it!, şerveţele demachiante, CC Cream, lapte demachiant sau creme de faţă, geluri de duș şi creme de corp. Preţurile pachetelor încep de la 16 lei şi ajung până la 21 de lei.

craciun_2015_pachete

Pachet elmiplant Skinnergy pentru faţă şi corp – 19,5 lei

10 pachete conţin celebrele parfumuri B.U.. Îmi amintesc printre primele parfumuri din liceu pe care le-am avut a fost un B.U Wild, acela în ambalaj galben. 🙂 Azi ne putem bucura nu de 1 ci de 4 game: Wild, Heartbeat, My Secret, Trendy. Mie îmi plac toate, iar pachetele de sărbători sunt şi foarte frumoase. Pachetele cu Eau de Toillete costă 48 de lei iar cele cu spray, geluri de duș şi body spray doar 24 de lei.

craciun2015_pachete2

Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 48 lei

Seturile STR8 sunt foarte multe, aveţi de unde alege, cred au peste 20 de casete în diferite combinaţii din gamele Red Code, Rebel, Original, Oxygen şi Freedom. Veţi găsi în ele Eau de Toillete, after shave lotion, geluri de duş sau deo spray şi au preţuri de la 45 lei la 27 de lei.

craciun2015_pachete3

After Shave Lotion (50 ml) + Deo Spray (150 ml) + Shower Gel (250 ml), preţ 35 lei

Despre seturile Antonio Banderas ştiu sunt 10 pachete speciale pentru sărbători, dintre care 7 dedicate domnilor şi 3 pentru doamne. Cum nu sunt de ieri de azi pe piaţă, cred ştiţi deja miros foarte cool şi arată şi foarte chic, eu vi le recomand cu incredere.

craciun2015_pachete4

Seduction in Black pentru EL, Eau de Toilette, 50 ml + After Shave Balm, 100 ml, preţ 73 lei

Cadourile de la C-Thru si Tesori d’Orient puteți să le descoperiți in articolele mele trecute.

Două dintre pachetele acestea vor fi ale voastre, săptămâna viitoare voi lansa un concurs în care le puteți câștiga. Stați conectate la pagina mea de Facebook.com/urbandivaro și aflați detalii.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?