Home » Iarna 2016: Colecția de lacuri de unghii Aurora by CND

Iarna 2016: Colecția de lacuri de unghii Aurora by CND

Lacurile de unghii CND se numără pe lista mea de favorite. Îmi place mult acest brand, de exemplu topcoat-ul CND este unul dintre cele mai bune de pe piaţă (şi dintre cele încercate de mine), review-urile favorabile din blogosfera de beauty vin susţină acest lucru. De curând au lansat o colecţie nouă de lacuri de unghii pe care le recomandă pentru sezonul de iarnă: Aurora by CND. O colecţie foarte drăguţă, inspirată de una dintre cele mai fascinante fenomene optice naturale: aurora boreală.

CND Aurora: 4 culori divine pe care le găseşti pe cerul nordic în nopţile când aurorele boreale îşi încep spectacolul

 

cndaurora

Aurora-boreala

boreala

Colecţia cuprinde 3 tipuri de ojă: glittery cu particule strălucitoare, sidefată şi cremoasă. Datorită acestor texturi diferite, lacurile de unghii se pot combina în multe modele şi stiluri. Culorile din colecţie (Nordic Lights, Winter Glow, Glacial Mist, Tundra) sunt disponibile atât în varianta Shellac – primul lac semipermament – pentru 14 zile+ de unghii perfecte sau Vinylux – lac de unghii care rezistă timp de o săptămâna şi arată impecabil, o dată ce îl expui la lumina naturală el devenind mai rezistent.

auroranaildesigns

*Produsele sunt disponibile exclusiv in magazinele Top Line Europa si in saloanele selectionate. Pret recomandat de vanzare Vinylux – 56 lei; Pret recomandat de vanzare Shellac – 176 lei

cnd-vinylux-aurora

  • Preferata mea este Nordic Lights, e glam şi se potriveşte sezonului. Care dintre nuanţe este preferata voastră?
Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?