Home » Ne vedem la GPeC Summit in 16-17-18 mai

Ne vedem la GPeC Summit in 16-17-18 mai

Pentru ca sunt relativ putine evenimente bine facute si utile in zona de digital pe la noi, mi-am propus sa va recomand unul despre care stiu ca merita si pe care nu ar trebui sa il rateze nici un om din industrie, antreprenor, oricine are un magazin online sau orice om pasionat si dornic sa afle tot ce e nou din zona de digital si ecommerce.  Doamnelor si domnilor: GPeC 2017. Inca aveti timp sa va inscrieti, intre 16-18 mai va avea loc la Bucuresti cel mai important eveniment de ecommerce din Romania.

Si anul acesta aduc multi speakeri foarte buni – peste 30 de specialisti, eu, de exemplu, abia astept sa il ascult pe Karl Gilis, un tip care vine a doua oara la GPeC si asta la cererea publicului pentru ca e genul acela de specialist care reuseste sa prezinte cu multa carisma si umor unele dintre cele mai interesante si valoroase experiente din zona de ecommerce –  este considerat unul dintre cei mai influenți specialiști în optimizarea ratei de conversie pe plan internațional. Tema conferintei lui Gilis o continua si aprofundeaza pe cea de anul trecut, dar raspunde la stringenta intrebare: How to seduce your visitors to buy (more)? Eu am pomenit doar de el, dar acolo va fi prezenta elita industriei de comerț online din România precum și din țările vecine: Cehia, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Republica Moldova, Rusia de la care ai 3 zile la dispozitie sa afli tot ce e nou si bun la ora asta, in acest domeniu.

Daca ai un magazin online si vrei sa primesti un audit ca la carte eu zic sa il inscrii in competitia de la aceasta editie, nici nu cred ca banuiesti ce favor major ti-ai face. Imagineaza-ti ca zecile de intrebari si dileme legate de cum si cat trebuie sa arate si sa faca magazinul tau online isi gasesc raspuns de la peste 20 de specialisti care il supun la peste 150 de criterii de jurizare. La final e posibil sa pleci nu doar cu un feedback extrem, extrem de util ci si cu un premiu.

Sunt cel putin o duzina de avantaje in participarea la GPEC SUMMIT din 16-17-18 MAI, cred ca daca aveti cat de cat tangenta cu zona de digital o sa vreti sa fiti acolo, asa ca va trimit direct pe siteul lor sa vedeti lista completa de invitati si workshopuri, unde si cand sa va inscrieti – click aici. Mai ramane doar sa ne vedem acolo intr-o saptamana.

 

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?