Home » 1 iunie- activitati funny pentru copii si parinti

1 iunie- activitati funny pentru copii si parinti

1 iunie si zilele ce vor urma sunt libere, transformate intr-o minivacanta, full of joy si, cel putin eu, am vazut o multime de evenimente dedicate zilei copiilor si destul de distractive si pentru parinti.

Unul dintre ele este cel organizat de ParkLake Shopping Center intre 1 si 4 iunie, care aduce în premieră în România celebrele personaje animate Tom și Jerry, Tweety, Sylvester, Bugs Bunny și prietenii săi – adica toate personajele alea pe care noi le-am indragit si le urmaream la tv cand eram mici. Copiii sunt așteptați în centrul comercial să cunoască mascotele Warner Bros și să se bucure de patru zile de distracție și surprize.

Încântarea celor mici și nostalgia celor mari fac ca aceste personaje să fie compania perfectă de Ziua Copilului.

ParkLake și cele nouă mascote Warner Bros pregătesc activități tematice în cele patru zile de distracție. Cei mici se pot juca cu mascotele, pot dansa împreună și se pot poza pentru amintiri de neuitat, la ParkLake, pot lua parte la atelierele creative, pot face puzzleuri gigant, pot să experimenteze un joc de bowling spectaculos, într-o variantă cu mingi și popice uriașe si sa primeasca mici cadouri, marca Looney Tunes și alte cadouri cu personajele din desene.

Startul distracției se va da pe 1 iunie, de Ziua Internațională a copilului, și va continua până pe 4 iunie, în intervalul orar 14:00-20:00, cu acces gratuit. Evenimentul va avea loc în Main Square (la parterul centrului comercial).

Daca iesiti la aer, mergeti si in parcul Herastaru. Acolo se desfasoara un proiect dragut organizat de Foto Union care pastreaza traditia de 1 iunie prin proiectul Portret de Copil care anul acesta este sustinut de Baby Stem. Sunteti  asteptati cu cel mic in parcul Herastrau, in gradina Japoneza, pe 1 iunie, intre 10.00-17.00 la o sesiune foto realizata de Foto Union. Toate fotografiile vor fi ulterior postate pe pagina de Facebook Baby Stem si Foto Union de unde le vei putea descarca.

Tot pentru copii, parinti si bunici sunt invitati sa ia parte la provocarea Manequin Challange la Colosseum Retail Park. Plusam cu activitati distractive si premii. Pe 1 Iunie, incepand cu ora 10, cei de la Basme cu Cai pun in scena spectacolul Printul Dacilor si Zmeul, la care un bilet este valabil pentru doua persoane. Este un spectacol pentru copii de la 3 la 70 de ani, cu efecte speciale si pirotehnice, cai, cavaleri si un zmeu animatronic. Colosseum Retail Park, Soseaua Chitilei numarul 284.

 

 

 

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

2 Comments

  1. Valentina
    June 1, 2017 / 15:00

    Multumim de recomandari

  2. Catinca
    June 1, 2017 / 15:01

    Pacat ca sunt doar din Bucuresti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?