Home » Esteticianul de serviciu de la Hollywood are simțul umorului

Esteticianul de serviciu de la Hollywood are simțul umorului

Am văzut zilele astea o nouă știre despre o actriță din generația de aur a anilor 80-90 care a apărut de curând pe la un eveniment și era de nerecunoscut. Dar nu neapărat în sensul bun. M-am uitat la fotografia ei și m-a lovit revelația: există un esteticiat de serviciu la Hollywood care face mișto pe seama divelor obsedate de tinerețea veșnică, altfel nu îmi explic.

Adică nu îmi explic de ce ultimele apariții ale actrițelor trecute de 45 de ani, și care, evident, au ajuns pe mâna lui, arată de parcă au o pungă de plastic bine întinsă pe față și par ca nu pot să respire. Ochii micșorați, înfundați în orbite, nasurile minuscule și pomeții măriți care strălucesc ca fundul lui Kim Kardashian pe coperta lui Paper.

wpid-meggg_74003200.jpgwpid-uma_thurman_new_ha_3194414k.jpgbefore_1wpid-0iveedn.jpgRenee-Zellweger3

Meg Ryan, Uma Thurman si Renee Zellweger
Cred că omul e un soi de evil genius care vrea să transforme divele acestea după vreun tipar în care toate plesnesc dacă zâmbesc mai tare la cameră și au uitătura unui motociclist pe care îl strâng indispensabilii.

Partea tristă e că femeile astea erau frumoase înainte să intre la ăsta în cabinet și mai trist e că par foarte mulțumite de rezultat.

Mania tinereții fără bătrânețe poate genera drame interioare pe care nu le înțelegem pe deplin și știu ca e complicat, dar cu siguranță să rezolvi un rid e de apreciat, să te mutilezi pentru asta e o manie și ar trebui văzut un specialist.

Ma întreb dacă îl poate acuza careva de malpraxis pe mad doctor ăsta?

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

4 Comments

 1. Maria
  July 9, 2015 / 06:29

  :)))e drept ca tentația sa arăți mai tânăr e mare în zilele noastre dar sa devii de nerecunoscut cred ca e o eroare.nu arăți mai tânără ci arăți ciudat.

 2. Irina
  July 10, 2015 / 09:04

  Sa stii ca m-am gandit ca e ceva un trend, toate divele dupa 45 de ani sa isi schimbe total look-ul. Vin cu alta fata si hop contractele. nu stiu, mi se pare trist ca nici nu recunosc ce proceduri si-au facut si o arunca pe seama batranetii. si-apoi las asta si pe seama make-up-ului. si asta poate face minuni. Iar mad doctor asta le-a fraierit ca le aranjeaza d enu le mai trebuie make-up in veci!! :)))
  Acum stau sa ma gandesc ca Madonna e chiar reusita!

  • urbandiva
   Author
   July 10, 2015 / 10:40

   mi se pare super amuzant.stii cum arata hotii aia care isi pun cate un ciorap pe cap in timpul jafului…ei cam asa mi se pare ca arata si divele astea…:))) e normal sa isi doreasca sa ratae tinere si sa nu piarda joburi dar cred ca astea cad in extreme si arata ridicol.nici nu mai sta fondul de ten pe fata. era un episod in dexter (desen animat nu serial killer ala) cand se trage cu totul in tipla de plastic sa nu se mai spele.si tot ce punea pe el aluneca.desi e un subiect serios mie imi tot vine sa rad…:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?