Home » Cadouri speciale: Buchete elegante, regale

Cadouri speciale: Buchete elegante, regale

Imi plac foarte mult florile, imi cumpar saptamanal buchete din flori de sezon din zona unde locuiesc (am niste locuri speciale de unde le iau la pret bun) iar primavara si vara imi innoiesc colectia de ghivece cu plante cu flori cat mai colorate pe balconul casei. Sa va vorbesc despre flori nu este deloc greu pentru mine, le iubesc si ma bucur sa le ofer si lor un loc, aici, pe site.

Am aflat de curand ca  Ce frumos, nu-i asa?

flori-florile-reginei-Floria.ro_

Acesta este preferatul meu!

siteul Floria.ro a lansat o colectie de buchete inspirate de eleganta si gratia familiei regale a Romaniei.

Noua linie de buchete de flori marcheaza primirea de catre Floria a titlului de Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei, in mai 2015. 20 de buchete si aranjamente elegante sunt reunite in colectia denumita Regina Maria, ca un omagiu adus la 77 ani de la moartea uneia dintre cele mai iubite regine din Europa, in iulie 1938.

O mare iubitoare a florilor, Regina Maria scria despre pasiunea sa pentru ele:

“Dupa razboi, pasiunea pentru gradina a venit spre mine cu o forta pe care nu am cunoscut-o inainte. Flori peste tot, in gradini, in case, in spitale, in fiecare colt de strada, flori, flori in semnde speranta si credinta. Si după aceea am creat gradini peste tot unde m-am dus, gradini colorate, gradini pentru memorie, pentru bucurie si frumusete”.

flori-eleganta-regala-Floria.ro_

Colectia creata de designerii Floria.ro cuprinde buchete si aranjamente in care predomina florile albe, favoritele reginei, alaturi de flori cu nuante pale, discrete si armonioase. Intocmai ca Regina Maria, albul domina colectia, insa cu lejeritate, fara efort, si creeaza o senzatie de liniste, de pace si de puritate. Vasele de ceramica alba in care sunt asezate aranjamentele din aceasta colectie pun in valoare delicatetea florilor si sunt elemente de decor care se remarca prin simplitate si rafinament, fara sa epateze.

Bujorii, trandafirii, minirozele, orhideele, calele si hortensiile sunt florile alese pentru a se imbina in colectia menita sa celebreze eleganta nativa si discretia familiei regale.

flori-cantecul-reginei-Floria.ro_

flori-gratie-si-putere-Floria.ro_

Colectia Regina Maria va fi expusa si actualizata permanent pe Floria.ro. Aceasta va fi completata periodic cu buchete de flori de sezon, respectand atat tendintele, cat si stilul care a inspirat-o, delicat, dar in acelasi timp puternic. Intreaga colectie este disponibila pe https://floria.ro/colectia-regina-maria/ .

floraria1

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?