Home » Implica-te si tu in Campania Douglas Beauty of Giving!

Implica-te si tu in Campania Douglas Beauty of Giving!

An de an Douglas lanseaza o campanie de strangere de fonduri care mai apoi vor fi directionate catre organizatii care ajuta copii cu probleme socio-medicale, o initiativa despre care ma bucur sa va povestesc si in acest sfarsit de an.

Anul acesta, beneficiarul campaniei este Fundația HOSPICE Casa Speranței, iar fondurile vor fi direcționate către amenajarea primului centru socio-medical de îngrijire paliativă destinat copiilor care suferă de boli cu prognostic limitat de viață și familiilor acestora, de la Adunații Copăceni.

E foarte frumos ca prin aceasta campanie oricare dintre noi putem contribui la strangerea de fonduri necesare acestui proiect prin achizitionarea unui produs de machiaj Douglas Bubble Palette din rețeaua de magazine și online, în perioada 25 noiembrie – 24 decembrie 2016. Astfel, Douglas se angajează să ofere 10 lei Fundației HOSPICE la fiecare produs vandut. Nu stati pe ganduri, pe langa ajutorul evident pe care il oferiti campaniei, puteti darui n cadou extrem de frumos si practic cuiva in zilele de sarbatoare din decembrie.

douglas_camp1 douglas_camp2

Având în vedere rezultatele din campaniile anterioare, obiectivul financiar pe care Douglas și-l propune este atingerea sumei de 35.000 de lei. „Beauty of Giving este o campanie de suflet pe care o lansam anual cu prilejul sărbătorilor pentru a susține cauzele care sprijină copiii cu boli oncologice. Anul acesta am ales să direcționăm fondurile către Fundația HOSPICE Casa Speranței și o cauză extrem de sensibilă, îngrijirea paliativă pediatrică ”, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas România.

Îngrijirea paliativă are ca scop îmbunătățirea calității vieții pacienților cu boli incurabile și familiilor acestora, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători. Conform estimărilor HOSPICE Casa Speranței, în prezent, peste 160.000 de bolnavi incurabili au nevoie în fiecare an de îngrijire paliativă în țara noastră, însă doar 8% dintre aceștia o și primesc. În cazul copiilor, se estimează că doar 10% din cei 5.000 de copii care suferă de boli cu prognostic limitat de viaţă primesc servicii de îngrijire paliativă.

Centrul socio-medical de la Adunații Copăceni va fi amenajat de HOSPICE Casa Speranței în 2017 și va fi destinat exclusiv copiilor care suferă de boli cu prognostic limitat de viață și familiile acestora. Centrul este gândit ca un spațiu în care aceștia să găsească sprijin și alinare, atunci când se confruntă, pe lângă problemele medicale cauzate de boală, cu probleme de natură socială și materială, și reprezintă cel de al treilea centru de îngrijire pe care organizația îl construiește în România.

Viziunea HOSPICE Casa Speranței este ca în România toți pacienții cu boli incurabile să beneficieze de servicii adecvate de îngrijire paliativă, la momentul potrivit, pentru a trăi cu demnitate fiecare clipă, alături de cei dragi lor.

Fundația HOSPICE Casa Speranței este o organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov şi care a introdus în România, pentru prima oară, conceptul de îngrijire paliativă, replicând modelul fundațiilor de tip hospice din Marea Britanie. Membră a familiei Hospices of Hope, HOSPICE Casa Speranței, este în acest moment cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

douglascampanie2

Daca doriți să aflați mai multe despre HOSPICE Casa Speranței și programele fundației, vă invităm să vizitați www.hospice.ro.

 

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Share:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?