Home » Descopera noua colectie festiva de Craciun de la SABON!

Descopera noua colectie festiva de Craciun de la SABON!


Anul acesta, sezonul sarbatorilor de iarna are sclipiri de aur, iar cadourile devin adevarate comori pentru trup si suflet. Pentru ca Sabon inseamna magie, noua colectie pentru Craciun vine intr-o editie limitata de produse elegante si festiv ambalate, cu un design stralucitor, special creat pentru a atinge orice inima.


Shiny Spice – Povestea din spatele noii arome de sarbatoare


Ca in fiecare an, calendarul de sarbatori este plin cu petreceri la birou, mese cu cei dragi sau iesiri cu prietenii, iar tu, ca de obicei, trebuie sa stralucesti. Ajutorul tau? Shiny Spice, noua aroma de la Sabon!


Special conceputa pentru tine, aceasta colectie limitata de Craciun, isi dezvaluie misterul si feminitatea prin jocuri de lumina si nuante olfactive.


Ce o face diferita? Notele de varf sclipesc de prospetimea citricelor si sunt urmate de un amestec multifatetat de esente de flori pretioase. Povestea se incheie fericit cu notele de baza, calde si trainice, ce contopesc cu maiestrie de artist aromele calde, lemnoase, cu dulceata seducatoare a vaniliei.

Colectia de Craciun SABON 2019


Deschide cutiile cu minuni si ofera-ti clipe de inegalabil rasfat. De la petrecerile exuberante cu prietenii si pana la cele mai tandre momente de familie, SABON iti este alaturi, presarand praf de stele, pentru ca tu sa aduni in suflet cele mai pretioase amintiri.


Produse in editie limitata


In exclusivitate pentru acest sezon festiv al anului, SABON lanseaza produsele sale cele mai vandute, acum cu un design special, in editie limitata.

Sabon – Craciun 2019


Exfoliantul de corp, Lotiunea de Corp, Ulei de dus, Unt de maini, Bulgare Mineral, Sapun Solid, Aroma de camera, Lumanare parfumata, Odorizant pentru masina, gentute pentru cosmetice, descopera-le pe www.sabon.ro.


Lucrarea Lunii Noiembrie – Sabon, by Aurel Tar


Inspirata de Shower Oil, lucrarea lui Aurel Tar inspira autenticitatea si eleganta numita Sabon. Tehnica de lucru abordata este: nisip fixat si acrilic iar maniera de lucru este mai degraba apropiata tehnicilor de zidarie, prin folosirea gletierei, un limbaj (pictural) aspru transpus intr-o forma eleganta ce se identifica in primul rand, cu personalitatea fiecarui sentiment.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Share:

1 Comment

  1. November 23, 2019 / 18:16

    foarte frumoasa si colectia aceasta, iar calendarul e tentant rau….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?