Home » De ce îmi place Foreo Luna

De ce îmi place Foreo Luna

Azi vreau să vă povestesc despre Foreo și dispozitivele Luna de curățare a tenului și anti-imbătrânire, pentru că după ce le-am incercat m-am declarat fanul lor numarul 1. Pe  bune, cred că sunt printre cele mai bune și eficiente dintre dispozitive de acest fel lansate în ultimii ani. Să vă spun. Cred că despre Foreo ați mai citit în ultima vreme, au ajuns de curând și în România in exclusivitate in magazinele Douglas și au reușit să convingă deja multe consumatoare de eficiența lor. In doar 3 ani de la lansare, brandul elvețian Foreo a reușit să revoluționeze industria de îngrijire și întreținere a tenului, acumulând în tot acest timp o mulțime de premii prestigioase care le atesta nu doar calitatea ci și eficiența.

DSC_0772

Abordarea lor vizavi de bunăstare și frumusețe este îndreptată către cerințele consumatorului modern, reușind să satisfacă aceste nevoi intr-un mod revoluționar. Unul dintre modurile în care au reușit să facă acest lucru a fost prin lansarea iconicul LUNA, un set revoluționar de perii T-Sonic™ pentru curățarea feței care curață 99% din praful și impuritățile, sebumul și resturile de machiaj, care provoacă probleme tenului. Acest lucru este posibil  datorită pulsațiilor T-Sonic™ (transdermice sonice) care sunt direcționate printr-o suprafață unică a periei formată din puncte tactile moi din silicon ce permit o curățare mai profundă și mai delicată – pana la 8000 de pulsații transdermice pe minut.

Aceste perii sunt realizate dintr-un silicon unic, fără pori, hipo-alergenic, moale care este de până la 35 de ori mai igienic decât orice alt produs de curățare pe bază de peri și asta pentru că în el nu se acumulează bacterii. Se poate utiliza cu orice produs de curățare, gel și cremă neabraziva standard.

DSC_0830

LUNA este conceput pentru toate tipurile de ten și de nevoi ale pielii și se găsește în 3 variante pe care le putem identifica in funcție de culoare: roz, pentru tenul sensibil/normal, albastru deschis pentru tenul mixt și alb pentru tenul foarte sensibil.

Cum îl folosesc eu?

Eu am varianta roz, cea pentru ten sensibil/normal și mi se potrivește perfect. De când il am il folosesc aproape zilnic, dimineața și seara (producătorul il recomandă zilnic câte 2 minute dimineața și seara). Spun zilnic pentru că am un program destul de aglomerat care nu mă lasă să imi urmez cu sfințenie rutina de îngrijire, dar chiar și așa se vede și se simte diferența. Pentru că este 100% impermeabil il folosesc nu doar după demachiere, cu puțină apă şi gel de curățare, ci și la duș unde aplic rapid un gel exfoliant și imi curăț imediat tenul. Pentru că este fabricat din acest silicon utra-igienic nu necesită o curățare specială sau dezinfectare după folosire, eu il clatesc cu apă și uneori poate puțin săpun, nu e nevoie de nimic în plus.

DSC_0854

Il folosesc împreună cu gama de produse de curățare pentru zi si noapte de la Foreo, care este foarte bună. Ce am remarcat? Am tenul mult mai curat și îmi apar foarte rar coșuri.  De când mă știu am pori dilatați și puncte negre în zona T, mereu am încercat să țin sub control chestia asta, dar nu am găsit o soluție pe termen lung care să îmi ajute tenul. De când folosesc LUNA roz se vede și se simte diferența. Imediat după ce îmi curăț tenul cu acest aparat pielea e curată, chiar lucește, punctele negre și porii dilatați sunt mult, mult diminuați.  Iar efectele nu sunt temporare, pe termen lung se mențin și felul în care începe să arate tenul m-a determinat să vreau să îl recomand cu atâta încredere. In plus, cremele și machiajul aderă mai bine și rezistă mult mai bine peste zi.

Față de o perie clasică cu peri este net superioară

Am mai folosit, in trecut, niște produse de curățare pe bază de peri rotativi și pot să constat diferența pe tenul meu. Perii aceștia din silicon de la LUNA nu il agresează in vreun fel, nu sunt aspri, nu il usucă și nu il irită, este extrem de blând cu tenul, așa cum alte perii pe care le-am mai folosit nu erau. Comparativ, vorbim despre o tehnologie diferită și net superioară, din punctul meu de vedere. Dacă trebuie să alegeți, cam la același preț, eu vă recomand fără să stau pe gânduri să achiziționați un aparat LUNA.

DSC_0829

Este foarte ușor de folosit, inuitiv: se pornește apăsând pe butonul din mijloc și se alege (de la + sau -) una dintre cele 8 viteze astfel încât poți adapta intensitatea pentru fiecare zonă a feței. Forma sa face accesibilă curățarea pe toate contururile fetei, și de asemenea, il face ușor de ținut in mână și folosit. Este perfect pentru călătorii, nu ocupă loc și se poate lua in bagaj în săculețul cu care vine în dotare.

DSC_0834

LUNA dispune și de o zona care are acțiune anti-ageing. Ca să faci trecerea de la modul curățare in cel anti-aging se apasă butonului central de două ori, prima dată pentru a intra în modul stand-by, iar apoi pentru a reporni aparatul, după ce in prealabil au fost clătite atât fața cât și peria. Se folosește zona cu ondule/striații de pe spatele aparatului și se apasă pe zonele predispuse la formarea ridurilor cum sunt fruntea, colțul ochilor, zona nasului.

DSC_0804

Dar ca să vă convingeți de eficiența sa și de felul in care se comportă tenul vostru după ce folosiți un dispozitiv Foreo, eu vă recomand să începeți cu un LUNA Play, nu mai mare decât o dischetă demachiantă, super drăguț și incredibil de moale. Este sora mai mică a originalului Luna dar încorporează aceeași tehnologie bazată pe pulsații și punctele tactile marca Foreo, fiind potrivită oricărui tip de ten și oferind aceleași beneficii și o piele curată și sănătoasă. Luna Play are puncte de contact de silicon mai groase pe partea de sus pentru curățarea intensă a zonelor cu sebum și greu accesibile,  precum și peri moi și mai subțiri pentru o curățare blândă și pentru tenurile mai sensibile. Este perfectă pentru cei care vor să incerce pentru prima oara tehnologia Foreo înainte să investească in unul dintre tovarăşii săi de dimensiuni mai mari, in plus este super, super util pentru călătorii. Costa 198 de lei la Douglas și ajunge pentru 100 de utilizări.

Foreo Luna Play

Foreo Luna Play

DSC_0777

DSC_0856

De ce merită investiția intr-un aparat LUNA sau LUNA Mini?

Oferă 450 de utilizări la fiecare încărcare și se încarcă cam o dată la 6 luni, are o garanție limitată de 2 ani și o garanție de calitate de 10 ani și nu necesită capete de perii de înlocuire. Îți amortizezi investiția pentru că ai un produs garantat pentru mulți ani și care chiar oferă rezultate. Un ten curățat zi de zi iți va pune mult mai puține probleme în timp care să te determine să folosești tratamente mai scumpe, de exemplu. În plus, investiția intr-un ten sănătos, frumos și curat este poate cu mult mai importanta decât investiția intr-o paletă de farduri sau un fond de ten scumpe. Apoi, cum spuneam și mai sus, comparată cu tehnologiile clasice existente pe piață, fie ele și mai ieftine, este net superioară atât ca acțiune asupra tenului cât și ca efecte.

DSC_0847

Câte dispozitive LUNA sunt disponibile?

Le găsiți in 3 modele adaptate pentru diferite tipuri de ten:

Luna ten normal/ sensibil, mixt si foarte sensibil si costa 773 lei,

Luna Mini costa 579 lei si este disponibila in 5 culori si care are aceleasi calități ca versiunea Luna.

Luna for Men costa 773 lei.

foreo_mini3

Foreo Luna Mini si Foreo Luna pentru ten mixt

Față de ingrijirea tenului, Foreo schimbă ingrijirea orala cu două game deosebite: ISSA și ISSA mini pentru copii, periuțele de dinți electrice cu impulsuri sonice care sparg și elimină tartrul, previn acumularea de tartru, petele și cariile, dar și albesc și iluminează dinții.

foreo

Sursa Foreo Instagram

Foreo Urbandiva.ro

Foreo Luna si Luna Play

Vă plac dispozitivele Foreo? Ați investi intr-un astfel de aparat?

(Foto: urbandiva.ro)

PR Samples, this is not a sponsored content (P) . Read my disclaimer.

JOIN urbandiva.ro ON INSTAGRAM & FACEBOOK

Follow me with Follow

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

8 Comments

 1. Cristina
  July 14, 2016 / 07:26

  Cat de tare e! Din ce știu eu, pe piața nu e ceva asemănător. Tot ce găsești e cu peri din aia rotativi. Mie nu prea îmi plac aia pentru ca ai senzația ca Îți rașcheteaza fața. Eu as strânge bani pentru așa ceva.

 2. Ioana
  November 13, 2017 / 19:45

  Cum adică 100 de utilizări?
  In total sau in urna unei încărcări?
  Merci

  • urbandiva
   Author
   December 4, 2017 / 13:53

   Buna, Ioana, iarta-ma ca iti raspund asa tarziu. Da, o parte dintre produse nu se reincarca, 100 de utilizari pentru acel aparat, dupa care nu se mai poate incarca. Daca ne referim la cele mici.

 3. Ioana
  February 8, 2018 / 07:46

  Buna, mini luna se încarcă si el Sau tot ca cel play?

  • urbandiva
   Author
   February 12, 2018 / 13:27

   Luna Mini se incarca. Doar play are durata de viata limitata in fct de nr de folosiri.

 4. December 30, 2018 / 00:11

  Buna , Luna mini se incarca de câte ori vrem ?

  • urbandiva
   Author
   January 2, 2019 / 10:26

   Buna, Luna Mini 2 se incarca, da. are incarcator. singurul care nu se incarca este Luna Play.

   • January 8, 2019 / 06:46

    Si foreo luna play puls se încarcă si ea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?