Home » Crăciun 2015: Idei de cadouri de la Nivea

Crăciun 2015: Idei de cadouri de la Nivea

Descoperă tot ce-i mai frumos de Sărbători: grija pentru cei dragi

Cu asta trebuia încep mini proiectul de idei de cadouri pentru Crăciun. Din grijă şi iubire pentru cei dragi răsturnăm lumea şi ne schimbăm viaţă, iar de Sărbători redescoperim sau ar trebui sa redescoperim asta, an de an.

Revenind la ideile de cadouri, şi în acest sezon avem câteva propuneri mişto de la Nivea. ştiţi eu am oferit câteva cutii anul trecut şi s-au bucurat de succes. O încep cu cel care a făcut din mama un fan înfocat al produselor Nivea Q10 plus anti-rid. De atunci foloseşte constant gama aceasta, îi place textura, îi place la nebunie parfumul lor (îmi spune îi aminteşte de lucruri frumoase) şi e mulţumită de felul în care se simte şi arată pielea ei. Eu recomand oricare dintre cele două pachete: NIVEA Q10 Crema de zi şi lapte demachiant sau NIVEA Q10 Serum Pearls şi Apă delicată de curăţare 3în1 pentru toate tipurile de piele, sunt pur şi simplu super bune.

 

IN FOCUS NIVEA Pachet special de Craciun Q10_Crema de zi si lapte demachiant

Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA Q10 Anti-rid: Cremă de zi şi Lapte demachiant: 49.3 lei

Pachet special de Craciun NIVEA Q10 Serum Pearls si Apa delicata de curatare 3in1 pentru toate tipurile de piele

Preţ Cadou special de Crăciun NIVEA Q10 Anti-rid: Serum Pearls şi Apă delicată de curăţare 3în1 pentru toate tipurile de piele: 58.5 lei

Pentru mine şi prietenele mele alege o piele hidratată şi parfumată şi atunci m- opri la unul dintre pachetele de sărbători NIVEA Care, gelul de duș crema Harmony Time şi deodorantul Fresh Flower sau cadoul special NIVEA Creme ce conţine laptele de corp hidratant, gel de duș crema Creme Care şi crema pentru mâini NIVEA Creme pentru o piele intens hidratată.

Pachet special de Craciun NIVEA Lapte de corp hidratant, Gel de dus crema Creme Care si NIVEA Creme

Preţ 39.9 lei.

Pachet special de Craciun NIVEA Care, Gel de dus crema Harmony Time si deodorant Fresh Flower

Preţ 45.8 lei

Dacă ai un soţ care ţine la barba lui, aşa cum ţine A. al me atunci pachetele acestea nu sunt pentru el.:)) Dar cu siguranţă sunt printre preferatele multora dintre bărbaţii care se bărbieresc zi de zi, asigur. Sunt produse bune, nu irită pielea şi au un parfum foarte plăcut. NIVEA MEN Sensitive conţine gelul pentru ras şi balsamul după ras NIVEA MEN Sensitive care protejează pielea sensibilă împotriva iritaţiilor şi tendinţei de uscare. De asemenea, cu deodorantul Invisible for Black&White, se va bucura de protecţie eficientă. NIVEA MEN Original Care conţine gelul pentru ras şi balsamul după ras NIVEA MEN Original.

Pachet special de Craciun NIVEA MEN Original Care

pret 60.2 lei

IN FOCUS Pachet special de Craciun NIVEA MEN Sensitive

pret 60.2 lei

Pachet special de Craciun NIVEA MEN Silver Protect

pret 30.7 lei

  • Le găsiţi deja în orice supermarket sau magazin de cosmetice, aşa puneţi în coş ceva pentru mama, sora, frate, tat, prietenă, soţ sau iubit.
Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?