Home » Crăciun 2015: Idei cool de cadouri de la Babyliss

Crăciun 2015: Idei cool de cadouri de la Babyliss

Știți ce am descoperit în propunerile de cadou de la Babyliss Romania pentru sezonul ăsta? Smart Shopping sau cum să cumperi 2 produse pentru îngrijire, isteț combinate, dintre care unul este cadou, la super preț.

Ca să vă ajut să vă decideți pot să vă recomand articolul meu despre Ondulatorul BaByliss Curl Secret, o inovație care vă permite să vă faceți onduleuri rapid și frumos. Dacă o veți achiziționa acum aveți la pachet cu ea și o perie profesională Optimum ce va conferi buclelor un plus de volum și naturalețe.

Eu aș vrea să se oprească Moșul la setul acela cu peria rotativă, visez la una de foarte multe vreme, nu am avut norocul să o am până acum. Înțeleg că această perie rotativă Intuitive Rotating Brush intuieşte automat direcţia de rotire, la dreapta sau la stânga și îți permite să creezi chiar la tine acasă, diferite coafuri spectaculoase, exact ca la un salon de specialitate. Alături de peria rotativă, primești și placa de îndreptat părul Ultra Slim 22 mm, ideală pentru aranjarea părului într-un timp cât mai scurt.

Xmas-BaByliss Paris

Un alt produs care mi se pare super util dacă iți place sa îți coafezi părul este Multistyler Style Mix, cu el poți crea foarte multe coafuri cu oricare dintre cele 10 accesorii diferite. La el vei primi cadou un set special de pensule de make-up.

Pentru bărbați poți alege dintre:

Setul de lux Trimmer aluminiu în cutie de lemn ce conferă o îngrjire de durată. Sistemul de tăiere circular și capetele detașabile sunt special create pentru un tuns profesional chiar la tine acasă.

Aparatul de tuns barba cu lame mobile este însoțit de un trimmer facial. Designul și tehnologia acestor mașini oferă mai mult control, permițând un tuns perfect și uniform.

babylissmen

Cadourile speciale de la BaByliss Paris sunt disponibile începând cu 1 decembrie în toate magazinele partenere. Mai multe detalii găsești pe site-ul www.babyliss-romania.ro.

foto: PR, Pinterest.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?