Home » Chestii neserioase de sâmbătă: socalitybarbie on Instagram

Chestii neserioase de sâmbătă: socalitybarbie on Instagram

Îi dedic un post întreg pentru ca este foarte amuzantă. ;)) Socality Barbie este un cont de Instagram în care celebra păpușă transformată intr-o hipsteriță lipsita de griji și probleme ne arată cum se trăiește “autentic”.
image

image

Contul este creat de o fotografă din Portland ce dorește sa rămână anonimă, tocmai pentru a nu influența autenticitatea contului, și prezintă cu ironie o multitudine de instantanee și statusuri pe care le găsești atât de des în social media. Renunțând la mașină, haine și poșete de lux, Barbie hipsterița satirizează cu succes (are deja, in cateva luni, peste 130.000 de followers) trendul aventurierilor ce par lipsiți de griji depunând efort minim. Știți pozele acelea cu iz artistic în care apar (ai spune aceleași) cafele de dimineață și reviste glossy, pe alea cu picioarele în mare sau pe vârf de munte, pe alea cu același statusuri despre viață – be real.be unique.be authentic./Coffee and magazine because my Life is beautiful/don’t be afraid to give up on good and go for the great ..blabla ? Sunt toate acolo dar mult mai amuzante.

image

image

Deși tuturor ne plac peisajele memorabile și viața plină de aventură și fără griji, nimeni nu trăiești, actually, așa. Totul e studiat și bine filtrat pentru a creea iluzia unei vieți fabuloase, dar până la final se cade în derizoriu. Și cine putea să o prezinte mai bine decât cea mai populară păpușă din lume? Voilà! Follow @socalitybarbie

image
image

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?