Home » Campania elmiplant #WalkTall: mergi cu încredere prin viață

Campania elmiplant #WalkTall: mergi cu încredere prin viață

elmiplant este unul dintre brandurile românești pe care il folosesc de ceva ani și rareori m-a dezamăgit ceea ce am încercat. Acum când am aflat și povestea din spatele lui și am avut ocazia să cunosc și omul care l-a creat și il dezvoltă cu aceeași pasiune și azi ca la început, elmiplant mi-a devenit și mai drag.

Elena Cremenescu este fondatoarea elmiplant, cea care, alături de soțul său Mircea, a scris o filă extrem de importantă în istoria industriei românești de produse de îngrijire și înfrumusețare. Un exemplu de perseverență, seriozitate, ingeniozitate, dar și de încredere în forțele proprii care a dus la succes într-o lume extrem de competitivă.

Dana Rogoz si Elena Cremenescu, fondator elmiplant (3)

Dana Rogoz si Elena Cremenescu, fondator elmiplant

In armonie totală cu povestea brandului și a femeii românce de ieri și de azi, elmiplant a lansat campania #WalkTall, o campanie frumoasă, despre care vă povestesc cu bucurie, care inspiră şi care le reaminteşte femeilor că pot sa înfăptuiască orice atunci când au încredere în forţele proprii, când pășesc cu umerii drepţi şi capul ridicat, zâmbind și cotinuând să trăiască zi de zi inspirând prin atitudine și starea de bine.

elmiplant_5

Așa cum susținea și fondatoarea lui în cadrul evenimentului de lansare a campaniei, în universul elmiplant, energia și puterea naturii, a plantelor se transformă cu ajutorul măiestriei ştiinţei în produse de îngrijire de calitate, ce aduc natura mai aproape şi care revitalizează trupul şi sufletul. Cine a încercat măcar o dată produsele acestea știu că sunt bune și că revin mereu și mereu pe rafturile noastre cu produse de încredere.

elmiplant44

elmiplant55

Walk Tall şi noua ambasadoare a brandului, Dana Rogoz, le oferă femeilor un imbold pentru a se exprima liber şi autentic, pentru a sărbători individualitatea şi frumuseţea puterii interioare.

Prin intermediul campaniei #walkTALL, elmiplant susține activitatea de sprijinirea a femeilor diagnosticate cu cancer de sân și cancer de col uterin a Asociația ANAIS.

Despre platforma campaniei #WalkTall

Prin intermediul campaniei Walk Tall şi a microsite-ului dedicat www.walktall.ro, elmiplant le invită pe femei să se filmeze în ipostaze în care merg cu încredere, să vorbească despre motivele pentru care they Walk Tall. Videoclipurile vor fi urcate de utilizatoare pe microsite, alături de o frază inspiraţională. Fiecare video este echivalentul unui număr de paşi, iar aceşti paşi sunt transformaţi în premii. Mai multe videos mai multe șanse.

Cele care răspund provocării sunt răsplătite cu premii, în funcţie de paşii făcuţi: primul nivel – produse elmiplant, al doilea nivel – biciclete, al treilea nivel – weekenduri petrecute în natură şi al patrulea nivel – un makeover total incluzând hairstyling, make-up şi styling cu o ţinută completă ce va rămâne a câştigătoarei, întregul proces urmând să fie realizat în compania ambasadoarei brandului, Dana Rogoz.

Scopul final este realizarea celui mai lung video inspiraţional, care să redea culorile şi diversitatea femeilor şi care să le reamintească acestora că puterea vine din interior, iar frumuseţea este o stare.

Merg cu încredere pentru că…

…sunt fericită! …sunt plină de energie! …pielea îmi radiază! …iubesc!

elmiplant_3 elmiplant_2 elmiplant_1 elmiplant_4 elmiplant_6

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?