Home » Calmează rozaceea și tenul hipersensibil cu RED-OUT de la Repêchage

Calmează rozaceea și tenul hipersensibil cu RED-OUT de la Repêchage

Repêchage lanseaza RED-OUT, un tratament cosmetic care se adreseaza persoanelor cu ten hipersensibil si rozacee. Red-Out Calming Cleanser si Red-Out Serum vin in completarea colectiei Repêchage Hydra 4, destinata pielii sensibile/reactive.

Avand la baza Micro Silver si antioxidanti, noile produse Repêchage promit sa rezolve una din cele mai des intalnite probleme cosmetice la nivel global – tenul hipersensibil care prezinta rozacee.

Rozaceea este o afectiune cronica a pielii caracterizata prin mici papule sau pustule rosii, inrosirea tegumentului, vase capilare dilatate si edeme. In trecut, rozaceea era diagnosticata gresit ca fiind o
arsura de soare sau acnee. In ciuda studiilor efectuate, cauzele acestei afectiuni nu sunt tocmai clare.

Aparitia ei poate fi genetica, legata de sistemul imunitar si reactia pielii la microbii prezenti la suprafata tegumentului sau poate fi explicata de infectiile intestinale cauzate de helicobacteri pylori. Cu toate acestea, factorii declansatori sunt foarte clari. Printre cei mai importanti se numara consumul de alcool, temperaturile ridicate, stresul, mancarea picanta sau expunerea prelungita la soare.

Formula produselor Red-Out combina ingrediente provenite din mediul marin cu principii care se regasesc pe uscat. Astfel, proprietatile antioxidante si hidratante ale Algelor Marine se completeaza cu rolul antimicrobian, antiinflamator si antioxidant al ingredientului Micro Silver.

repechage1

Aceasta combinatie ingenioasa ajuta la calmarea pielii inflamate si iritate, distrugand bacteria responsabila de hipersensibilitate in cazul tenului cu rozacee.

Pe langa extracte de Alge Marine si Micro Silver, in produse se regaseste un bioflavonoid extras din citrice, Rutinul, care neutralizeaza radicalii liberi, imbunatateste circulatia sangelui si inhiba declansarea dermatitei atopice sau a celei de contact. De asemenea, extractele de Mirabilis Jalapa, Turmeric Organic, Salvie, Rozmarin si Lamaie vin sa completeze cu efectele lor antiinflamatorii, antimicrobiene, antifungice si de calmare.

Ritualul de ingrijire pentru acasa include doua produse. Unul de curatare, Hydra 4 Red-Out Calming Cleanser, care totodata calmeaza si normalizeaza tenul iritat, si un ser cu rol de protectie
impotriva radicalilor liberi, Hydra 4 Red-Out Serum.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?