Home » Bijuteriile si accesoriile Tous sunt acum și in România

Bijuteriile si accesoriile Tous sunt acum și in România

Am sa incep prin a va spune ca emblema brandului de bijuterii Tous este un ursulet, si asta mi-a placut din start.Ș) Din 1985, ursuletul acesta simpatic a devenit elementul unic si reprezentativ al brandului Tous si este folosit de atunci in majoritatea creatiilor.

tous5

tous9

tous10

tous1

Apoi am sa va spun ca incepand cu aceasta luna il gasiti in primul magazin Tous din Romania care s-a deschis in Baneasa Shopping City.

De ce este atat de popular brandul Tous? Pentru ca Tous creeaza bijuterii si accesorii, ce pot fi purtate de zi cu zi, sub conceptul de affordable luxury si departe de parametrii bijuteriilor traditionale, din 1920 s-au vandut poeste 100 de milioane de bijuterii. Va invit sa ii calcati pragul si sa vedeti bijuteriile si accesoriile lor, veti descoperi ca emana veselie, ca e un brand fresh, mereu in tendinte.

tous2

tous8 tous7

Intreaga gama de produse TOUS, fie ca vorbim de bijuterii, ceasuri, accesorii sau genti ajung la clienti in cutii speciale care transmit perfectiune. Fiecare piesa TOUS este menita sa fie un cadou.

Alaturi de echipa de designeri in atelierele TOUS se creeaza 30 de colectii noi de bijuterii si 50 de colectii de genti in fiecare an. Bijuteriile TOUS sunt create din materiale fine si pietre pretioase. Fiecare colectie este exclusiva si creatiile sunt extrem de inovative.

tous3

20517 Total Views 2 Views Today
Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?