Home » Cadourile de Crăciun te așteaptă la Sephora

Cadourile de Crăciun te așteaptă la Sephora

Pe la inceptul lunii noiembrie am aflat, văzut, mirosit, testat noutățile din colecția de iarnă de la Sephora si abia așteptam să vă povestesc despre ele. De atunci toate minunățiile acestea au sosit și în magazine și sunt gata să devină cadourile perfecte de Crăciun. De câte ori trec pe lângă unul dintre magazinele Sephora exact la sloganul acestei colecții mă gandesc: Crăciun ultra-mega-super galactic, atât de frumos și fantastic arată.

Mai sunt 10 zile până la Crăciun și vreau să alegem împreună cele mai frumoase cadouri de la Sephora din colecția de iarnă. Aș începe cu mascota sezonului care este foarte simpatică și care a aterizat de la Polul Nord după ce a făcut, mai întâi, o călătorie galactică: pinguinul galactic.

Sephora-Xmas-Collection-Galactic-Pingouin

Pentru toate petrecerile și serile speciale din perioada aceasta vă recomand Glitter Collection. Glitter pentru pleoape, pomeți, decolteu pentru un look de petrecere. Top coat-uri strălucitoare sunt în tonuri de auriu sau asemeni unei foițe aurii ce se pot purta peste alte lacuri de unghii sau ca atare. Glossurile din această colecție le găsiți în 3 nuanțe și creează efectul de buze pline.

Sephora-Xmas-Collection-colecţie-Glitter

Un cadou foarte practic și foarte chic pentru orice pasionată de machiaj este trusa cu 130 de nuanțe cu farduri de pleoape, gloss-uri, eyeliner-uri crema şi blush-uri.

Sephora-Xmas-Collection-paletă-Xmas-2015

20151008_201339 20151008_201315

Puneți alături și una dintre trusele de pensule pentru machiaj ce conțin pensule pentru pudre, blush-uri și farduri de pleoape şi o poșetă, ori o trusă pentru eyeliner, bureții pentru aplicarea fondului de ten sau o trusă pentru nails art.

KIT DE PINCEAUX TOUT EN UN

Sephora-Xmas-Collection-3-pensule-duble Sephora-Xmas-Collection-accesorii-Nail-Art Sephora-Xmas-Collection-All-in-One-Sponge-Kit

Seturile Let it snow nu doar că arată festiv dar se potrivesc perfect atmosferei de Crăciun. Spumant de baie doi-in-unu, care poate fi utilizat in caďă sau la duș, Velvety body moisturizer care hidratează fără a lăsa pielea lipicioasă, este delicat parfumat și are o textură de frișcă.

Sephora-Xmas-Collection-set-de-baie-Christmas-2015

Sephora-Xmas-Collection-fulgi-de-săpun

Fulgi de săpun de la Sephora

Sephora-Xmas-Collection-perle-de-baie

Perle de baie Sephora

Sephora-Xmas-Collection-Grand-Chalet

Mie mi-a placut foarte mult si Advent Calendar by Sephora. In el se ascund 24 de produse surpriză de machiaj, de îngrijire și accesorii. Singura regula este un produs pe zi și pe ultimul nu il deschizi decât în ajun:). Pe aceeași idee vă recomand și superbele calendare de la Ciaté si Benefits pe care le găsiți tot la Sephora.

Sephora-Xmas-Collection-Advent-Calendar-Xmas-2015

20151008_201059

Party_Poppers Screen-Shot-2015-10-07-at-13.30.27-658x348

Setul de 4 palete speciale care reinterpreteaza 4 destinații turistice de top sunt printre preferatele mele. Culorile sunt foarte ușor de purtat, de combinat și rezistă bine pe piele, sunt pigmentate și foarte practice, le poți lua cu tine chiar și intr-un clutch.

Sephora-Xmas-Collection-set-Color-In-The-City 20151008_201349 20151008_201404

Știți ce mi-a mai plăcut? Incălzitorul pentru mâini care este mai mult decât util în zilele geroase. Se poate folosi si refolosi de cateva zeci-sute de ori după ce se ține în apă fierbine vreo 10 minute si astfel își revine la forma inițială. Eu am vreo 3 sI le port mereu în buzunare când merg la plimbări lungi prin parcuri.

Sephora-Xmas-Collection-heater-Christmas-2015

Setul de manichiură poate să fie un cadou util pentru oricine și e si foarte chic. Conține unghiere + dispozitiv pentru impingerea și tăiatul cuticulelor + mini-polizor 4 etape + lac de unghii Color Hit nr. 3.

Sephora-Xmas-Collection-Impeccable-Bun

Setul pentru coc conține tot ce ai nevoie pentru a realiza coafura impecabilă. Le găsiți în doua culori, pentru părul blond și șaten.

Sephora-Xmas-Collection-Perfect-Manicure

Setul de manichiură

Sephora-Xmas-Collection-kit-My-Beauty-List

Un beauty bag perfect pentru un cadou pe care sora sau prietena ta il va folosi cu plăcere

Sephora-Xmas-Collection-Happy-Kisses

Parfumurile Miu Miu sunt absolut superbe, Jimmy Choo in ultima sa varianta “Illicit” cu note florale, lansat in august 2015, este demential.

20151008_200718

20151008_203656

De la Benefits vreau să vă arăt și ultima lor lansare despre care am să scriu mai multe cu altă ocazie: un BB Cream pentru pleoape care protejează pielea sensibilă a ochilor, menține machiajul și hidratează.

20151008_202044

Dar dacă ați mai fost în magazinele Sephora în această perioadă știți că sunt cu muuult mai multe cadouri care vă așteaptă acolo, așa că vă invit să le faceți o vizită înainte de Crăciun. Sunt sigură că nu veți pleca de acolo fără să sa nu cumpărați măcar pentru voi ceva frumos dintre noutățile de iarnă pe care cei de la Sephora ni le-au pregătit.

Aștept sa imi spuneți care sunt preferatele voastre și ce v-ar plăcea să găsiți sub brad.:)

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

1 Comment

  1. Alice
    December 15, 2015 / 09:39

    😍😍 vaaai eu nu stiu ce as alege mai întai. Arata super misto tot. Cred ca ma tenteaza o trusa completa de farduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?