Home » Cadouri de vis de la Yves Rocher

Cadouri de vis de la Yves Rocher


V-am prezentat una cate una cateva idei de cadouri, asa cum mi-ar placea si mie sa le ofer sau sa le primesc. Așa că nu vreau să lipsească de aici și colecția minunată de Crăciun – ediție limitată – de la Yves Rocher. In fiecare an am ales sa fac cadouri faine si de la Yves Rocher si de fiecare data au fost primite si folosite cu drag de cei dragi. Pentru Craciunul 2018 au două arome noi foarte, foarte frumoase, cu texturi fine sau bogate și formule cu unt de Karité Bio sau cu extract de Albăstrele Bio: Pomme Rouge cu mar rosu si The Dore cu ceai verde.

Puteti sa alegeti seturile gata pregatite care au un pret de pornire de la 45 de lei – gasiti mai jos preturile complete – , dar puteti sa alegeti chiar voi ce arome si combinatii faceti – parfumul condimentat și cald al Colecției Thé Doré sau aromele reconfortante și savuroase ale Colecției Pomme Rouge , iar la ambalaje puteti alege in schimbul unor sume mai mult decat decente (intre 7 si 30 lei) cateva cutii metalice foarte frumoase – in forme de stelute, globuri sau gentute.

The Golden Tea Christmas Collection Yves Rocher

Magazinele sunt deschise pana pe 24 decembrie, asa ca aveti timp sa le faceti o vizita si sa va alegeti cadourile sau le puteti comanda online pe  www.yves-rocher.ro.

Preturi:

GEL DE DUȘ EXOLIANT Tub 200 ml – 17,9 lei

GEL DE DUȘ Flacon 200 ml – 14,9 lei

GEL DE DUȘ Flacon 400 ml – 18,9 lei

SĂPUN-GEL PENTRU MÂINI Flacon-pompă 190 ml – 14, 9 lei

LAPTE PARFUMAT PENTRU CORP Flacon 200 ml – 18,9 lei

BALSAM PENTRU CORP Cutie 150 ml – 46 lei

CREMĂ PENTRU MÂINI Tub 75 ml – 14,9 lei

BALSAM NUTRITIV PENTRU BUZE Baton 4,8 g – 10,9 lei

SET MINI NOEL Gel de duș flacon 50 ml, Cremă pentru mâini tub 30 ml Lapte parfumat pentru corp flacon 50 ml, Balsam nutritiv pentru buze baton 4,8 g – 44, 5 lei

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?