Home » Cadouri, cadouri: noua colecție de iarnă de la Sabon, Holiday Splendors

Cadouri, cadouri: noua colecție de iarnă de la Sabon, Holiday Splendors

Zilele trecute am avut bucuria să iau parte la lansarea colecției de iarnă de la Sabon, unul dintre brandurile pe care le folosesc și le știu de mulți, mulți ani. Am urmărit cu interes și mi-am făcut stocuri intregi de produse in perioadele cu Sabon Royal Passport Day unde reducerile ajung până la 40%,  așa că pentru mine chiar este o bucurie să mă reintâlnesc cu Sabon la inceput de sezon al cadourilor și să aflu ce noutăți faine ne aduce in magazine.

Tema colecției din acest an nu a fost conectată la tradiționalele imagini de Crăciun, cu brazi și zăpadă, ci a surprins printr-o poveste care ne invită la evadarea din cotidian intr-o lume exotică, printre  plante luxuriante, flori parfumate și liniște, unde te reîntâlnești cu tine însuți și îți redobândești energia pentru noi începuturi: de an, de drum, de prietenii.

Noua colecție de iarnă de la Sabon se numeste Holiday Splendors are aroma unică woody patchouli și este inspirată de calatoria in natura, reunește note florale și mirodenii,  de portocală, combinată cu scorțișoară și nucșoară, dar și cu note de trandafir și violete care se combină cu ambra, și se încheie în note plăcute de patchouli, vanilie și boabe de tonka.

Vă spun, este un regal al simțurilor! Am văzut acolo noile geluri de duș, săpunuri, lapte de corp, cremă de mâini, pudră minerală, spumă de baie, lumânări parfumate și multe alte surprize, individuale sau în seturi de cadou superbe cu broderii de catifea și decorațiuni aurii.

Mi-a atras atenția in mod special calendarul advent cu 24 de casete in care au făcut o selecție dintre cele mai indrăgite produse ale Sabon. Daca vreți să vedeți mai multe despre el vă las link aici.

Daca vreți să le luați pentru voi sau pentru cei dragi, cadouri pentru sărbatorile ce vin, le găsiți în toate magazinele Sabon din țară, dar și online pe www.sabon.ro, fiind disponibile în ediție limitată pentru sărbătorile din acest an.

Foto: urbandiva.ro

PR Samples. Read my disclaimer.

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?