Home » Alege sa faci cadou paleta Star Douglas si sa sprijini campania Beauty Made to Give – Douglas & HOSPICE Casa Sperantei

Alege sa faci cadou paleta Star Douglas si sa sprijini campania Beauty Made to Give – Douglas & HOSPICE Casa Sperantei

An de an aleg sa sprijin si eu campania celor de la Douglas, Beauty Made to Give, o initiativa valoroasa care imi da speranta ca societatea noastra nu si-a pierdut directia si omenia,  o campanie ce strange  fonduri care mai apoi vor fi directionate catre  fundația HOSPICE Casa Speranței si folosite pentru tratamentul copiilor și adulţilor cu boli incurabile, pacienți ai HOSPICE Casa Speranței.

Astfel, pentru fiecare produs de machiaj Douglas Star Palette achiziționat din rețeaua de magazine și online, în perioada 24 noiembrie – 24 decembrie 2017, Douglas se angajează să ofere 10 lei Fundației HOSPICE, în limita sumei de 40.000 de lei. O puteti comanda si online de pe shopul online Douglas.

Cele 5 aripi inferioare ale paletei contin cate 5 armonii diferite de farduri de pleoape pentru obtinerea unor lookuri diferite, de la nude la smoky intens. Pe aripile superioare ale paletei sunt situate celelalte produse necesare completarii lookului. Pentru fata sunt 4 nuante de corector, 3 bronzere, 4 farduri de obraz si un luminator, iar pentru buze exista o multitudine de nuante de ruj. Nu am uitat de sprancene, in paleta existand 3 culori pentru sculptarea si conturarea acestora. La final, Rising Star Palette ascunde un truc magic – prin rotirea partii superioare sunt dezvaluite alte 6 nuante de ruj, 3 accesorii de machiaj, 1 mascara si 1 creion dermatograf.

„Beauty Made to Give este o campanie de suflet pe care o lansam anual cu prilejul sărbătorilor de iarna pentru a susține cauzele care sprijină copiii cu boli oncologice. Anul acesta am ales să direcționăm fondurile către Fundația HOSPICE Casa Speranței și o cauză extrem de sensibilă, îngrijirea paliativă a pacienților copii și adulți cu boli incurabile ”, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas România.

Îngrijirea paliativă are ca scop îmbunătățirea calității vieții pacienților cu boli incurabile și familiilor acestora, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători. Pacienții HOSPICE sunt persoane cu boli incurabile: adulţi cu diagnostice oncologice şi copii cu prognostic limitat de viaţă (indiferent că vorbim de boli limitatoare sau
amenințătoare de viață), iar fundaţia își desfășoară activitatea în unitățile medicale din Brașov, din București, în Zărnești și Făgăraș, iar în prezent construiește un nou centru socio-medical la Adunații- Copăceni, lângă București, centru destinat exclusiv copiilor afectați de boli limitatoare de viață și familiilor lor.

Celor peste 22.000 de pacienți care au primit ajutorul fundației în cei 25 de ani de existență aniversați în 2017 li se adaugă mii de cadre medicale și asistente care au fost instruite de către HOSPICE pentru a fi calificate în oferirea îngrijirii paliative, specialiști din România și 17 țări din regiune, lucru care a dus la câștigarea statutului de Centru de Excelență Regional în educația pentru dezvoltarea îngrijirilor
paliative.

“De 25 de ani, întregul sprijin al fundației este oferit gratuit și necondiționat bolnavilor și familiilor
acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. Mulți dintre
copiii și adulții aflați în îngrijirea fundației nu își mai pot imagina acum lupta cu boala fără ajutorul celor
care le-au atins, mângâiat și pansat sufletele. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne
amintește tuturor că nu suntem singuri și că atunci când se aude formularea “ne pare rău, nu se mai
poate face nimic” mai sunt încă multe lucruri care se pot face. La HOSPICE credem în redarea valorii
fiecărei clipe de viață și mulțumim tuturor celor care ne susțin în acest demers, mulțumim Douglas
pentru înțelegerea și susținerea cauzei noastre.”, afirmă Mirela Nemţanu, Director Executiv HOSPICE
Casa Speranţei.

Viziunea HOSPICE Casa Speranței este ca în România toți pacienții cu boli incurabile să beneficieze de servicii adecvate de îngrijire paliativă, la momentul potrivit, pentru a trăi cu demnitate fiecare clipă, alături de cei dragi lor. Fundația HOSPICE Casa Speranței este o organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov şi care a introdus în România, pentru prima oară, conceptul de îngrijire paliativă, replicând modelul fundațiilor de tip hospice din Marea Britanie. Membră a familiei Hospices of Hope, HOSPICE Casa Speranței, este în acest moment cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

 

Follow:
urbandiva
urbandiva

Fără poezie, viața e pustiu!:)

Find me on: Web | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Looking for Something?